HomeHL-WorldΕξαφάνιση Μαντλίν: Άγριος ξυλοδαρμός του Γερμανού παιδόφιλου στο κελί

Εξαφάνιση Μαντλίν: Άγριος ξυλοδαρμός του Γερμανού παιδόφιλου στο κελί

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για πρώτη φορά εμφανίστηκε δημοσίως ο Κρίστιαν Μπρίκνερ, από τη στιγμή που θεωρήθηκε από τη γερμανική αστυνομία ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της Μαντλίν Μακάν το 2007 από το Αλγκάρβε. Ο 43χρονος Γερμανός παιδόφιλος απεικονίζεται να ανεβαίνει με τη βοήθεια αστυνομικών στο ασθενοφόρο για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, δέχθηκε επίθεση στο κελί των δικαστικών φυλακών, όπου του έσπασαν δύο πλευρά.

Ο Μπρίκνερ βρισκόταν στο κελί των δικαστηρίων αναμένοντας την εκδίκαση της αναστολής του για μια υπόθεση του που σχετίζεται με αδικήματα για ναρκωτικά στο Μπράουνσβαϊγκ. Ο κρατούμενος είχε αλυσίδες στα πόδια του ενώ ο συνήγορός του υποστήριξε ότι δέχθηκε επίθεση από δικαστικούς αξιωματούχους και ότι ο πελάτης του θα κάνει καταγγελία εναντίον τους. Ωστόσο, οι αξιωματούχοι υποστηρίζουν ότι ο Μπρίκνερ έπεσε.
35764774-8956877-image-m-2_1605602580429
Σύμφωνα με την Daily Mirror, ένας φρουρός φέρεται να είπε στους νοσηλευτές του ασθενοφόρου, «κάποιος κάνει ταραχές εκεί μέσα». Εκπρόσωπος του δικαστηρίου είπε: «Η ακριβής αλληλουχία των γεγονότων είναι αντικείμενο έρευνας. Σε αυτό το πλαίσιο δεν μπορούμε να σχολιάσουμε τις λεπτομέρειες». Ο Μπρίκνερ οδηγήθηκε από τη φυλακή στο Κίλελο στο δικαστήριο στο Μπράουνσβαϊγκ για μία ακροαματική διαδικασία για την αναστολή του σχετικά με την τρέχουσα ποινή των 21 μηνών για την υπόθεση ναρκωτικών. Τον Ιανουάριο θα έχει εκτίσει τα δύο τρίτα της ποινής του και θα μπορεί να αιτηθεί αναστολής. Ο Μπρίκνερ οδηγήθηκε στο πίσω μέρος του δικαστηρίου και 40 λεπτά μετά μεταφέρθηκε έξω στο ασθενοφόρο, έπειτα από πτώση.
35764768-8956877-image-a-5_1605602628387

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση