HomeHL-9Ραντεβού στις γειτονιές για τα ογκώδη αντικείμενα

Ραντεβού στις γειτονιές για τα ογκώδη αντικείμενα

Τέλος οι χωματερές σε κάθε γειτονιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με στόχο να εξαλείψουν τις χωματερές σε κάθε γειτονιά η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου ξεκινάει μία νέα υπηρεσία…«ραντεβού ανά περιοχές» στο Ηράκλειο για τη συλλογή των ογκωδών αντικειμένων.

Τα σημεία συνάντησης και οι ακριβείς ώρες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου

«Μία νέα προσπάθεια ξεκινάει από βδομάδα στις γειτονιές μας. Με σκοπό τη βελτίωση της εικόνας της καθαριότητας αλλά και την εξυπηρέτηση των δημοτών που επιθυμούν να απομακρύνουν οικιακά ογκώδη αντικείμενα, εισάγουμε το σύστημα των ραντεβού ανά περιοχές στην πόλη. Έτσι λοιπόν, καθημερινά φορτηγό της αποκομιδής θα βρίσκεται σε συγκεκριμένα σημεία και ώρες μιας γειτονιάς και ο δημότης θα μπορεί να φέρει παλιά και άχρηστα έπιπλα, οικιακές συσκευές, στρώματα, ντεπόζιτα αλλά και κάποια προϊόντα κηπουρικών εργασιών οικιακής προέλευσης σε περιορισμένη ποσότητα όπως κλαριά, φύλλα, χόρτα, ξερά άνθη, υπολείμματα κοπής δένδρων και θάμνων.
Στα αντικείμενα αυτά δεν συμπεριλαμβάνονται υπολείμματα οικοδομικών υλικών (μπάζα).
Υπενθυμίζουμε ότι για τα ογκώδη αντικείμενα η Υπηρεσία Καθαριότητας θα εξακολουθεί να δέχεται τηλέφωνα (2813409600,660) για ραντεβού αποκομιδής από την οικία του δημότη στην περίπτωση που δεν υπάρχει άλλη δυνατότητα μεταφοράς εκ μέρους του.
Στόχος μας να εξαλείψουμε τις χωματερές δίπλα στους κάδους, να βελτιώσουμε την εικόνα της καθαριότητας σε όλες τις γειτονιές και να εξυπηρετήσουμε τους δημότες στη διαχείριση όλων των απορριμμάτων τους. Η επιτυχία της προσπάθειας αυτής θα βασιστεί σε μεγάλο βαθμό στην ανταπόκριση του κόσμου με συνέπεια ως προς τις ώρες των ραντεβού και τους κανόνες που αφορούν την ποσότητα και τα είδη των αντικειμένων προς αποκομιδή.
Τα σημεία συνάντησης και οι ακριβείς ώρες θα ανακοινωθούν σύντομα».

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΓΚΩΔΗ
Μία νέα προσπάθεια ξεκινάει από βδομάδα στις γειτονιές μας. Με σκοπό τη βελτίωση…

Δημοσιεύτηκε από Υπηρεσία Καθαριότητας Δήμου Ηρακλείου στις Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2020

Διαφήμιση
Διαφήμιση