HomeΕΛΛΑΔΑΑντιπροσωπεία του ΚΙΝΑΛ κατέθεσε στεφάνι στο Πολυτεχνείο

Αντιπροσωπεία του ΚΙΝΑΛ κατέθεσε στεφάνι στο Πολυτεχνείο

Το μεγάλο πανό στη Χαριλάου Τρικούπη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τριμελής αντιπροσωπεία του ΚΙΝΑΛ, στην οποία μετείχαν ο γραμματέας του κόμματος Μανώλης Χριστοδουλάκης, της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Βασίλης Κεγκέρογλου, και ο εκπρόσωπος Τύπου Παύλος Χρηστίδης, κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Πολυτεχνείου.

«Είμαστε και φέτος εδώ, στην επέτειο της ηρωικής εξέγερση του ’73, με σεβασμό φυσικά, στις πολύ ιδιαίτερες συνθήκες που επιβάλλει η πανδημία. Είμαστε εδώ για να τιμήσουμε τη μνήμη των αγωνιστών του Πολυτεχνείου και τους διαχρονικούς αγώνες για ελευθερία, δημοκρατία, δικαιοσύνη», δήλωσε ο Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Τόνισε πως «ειδικά φέτος, οφείλουμε όλοι μαζί να στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα ενότητας, απέναντι στον αυταρχισμό και την πόλωση που τροφοδοτούν νέους διχασμούς. Γιατί τη μάχη απέναντι στην ανασφάλεια και τον φόβο που δημιουργεί η απειλή της ανθρώπινης ζωής, μόνο ενωμένοι μπορούμε να την κερδίσουμε».

Ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ συμπλήρωσε πως το ΠΑΣΟΚ και το Κίνημα Αλλαγής ήταν, είναι και θα είναι πάντα στην πρώτη γραμμή στους αγώνες για τη θωράκιση της δημοκρατίας, την ενότητα, την εθνική συμφιλίωση και την προάσπιση της δημόσιας υγείας.

Το μεγάλο πανό στη Χαριλάου Τρικούπη

Παράλληλα, το βράδυ της Δευτέρας ανήρτησε πανό στα κεντρικά γραφεία στη Χ. Τρικούπη, το οποίο γράφει: «Το Πολυτεχνείο ζει, μέσα στις καρδιές και τους αγώνες για μια δίκαιη κοινωνία».

Δείτε το πανό:

kinal-pano-mesa

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση