HomeHL-LifestyleΓιάννης Κότσιρας: Η φωτογραφία με τα παιδιά του στο σπίτι

Γιάννης Κότσιρας: Η φωτογραφία με τα παιδιά του στο σπίτι

Ο λόγος που δηλώνει «περήφανος μπαμπάς»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Γιάννης Κότσιρας «μένει» σπίτι κι έχει την καλύτερη παρέα, τους δυο γιους του.

Με το δεύτερο lockdown να έχει βάλει τους περισσότερους Έλληνες σε διαδικασία να αναζητούν νέους τρόπους για να περάσουν τις μέρες στο σπίτι, υπάρχουν εκείνοι που «εκμεταλλεύονται» αυτήν την περίοδο για να αναπληρώσουν τον χαμένο χρόνο μακριά από τους αγαπημένους τους.

Ένας από αυτούς είναι και ο Γιάννης Κότσιρας, ο οποίος, με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις να έχουν μπει προσωρινά στο «pause», περνά δημιουργικό χρόνο με την οικογένειά του, τη σύζυγό του Κατερίνα Πέρρου και τους δυο γιους του. Ο ίδιος σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες της οικογένειάς του, αλλά αυτή τη φορά αποφάσισε να κάνει μια εξαίρεση!

Μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram, ο Γιάννης Κότσιρας ήθελε να δείξει στους followers του πόσο περήφανος είναι για τον μεγαλύτερο γιο του, τον Νικόλα. Στη φωτογραφία, βλέπουμε το 4χρονο αγόρι να έχει γράψει το επίθετό του «Κότσιρας» με πολύχρωμα γράμματα!

Ο Γιάννης Κότσιρας έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας ότι ο γιος του τον ρώτησε «Κοίτα μπαμπά! Το έγραψε καλά;». Η σύζυγός του, όμως, δεν παρέλειψε να αφήσει ένα σχόλιο στην ανάρτηση για να θυμίσει στον τραγουδιστή «Κοίτα μαμά είπε πρώτα». Με χιουμοριστική διάθεση, ο ίδιος πρόσθεσε ένα hashtag όπου μας ενημερώνει ότι «Εγώ στην ηλικία του ούτε πώς με λένε δεν ήξερα».

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία, η οποία συγκέντρωσε πάνω από 4 χιλιάδες like από τους followers του τραγουδιστή!

bovary.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση