HomeUncategorizedΣτις εργασίες διάνοιξης της οδού Μητσοτάκη ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός

Στις εργασίες διάνοιξης της οδού Μητσοτάκη ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός

Οι εργασίες αφορούν στην κατεδάφιση του ακινήτου στη συμβολή των οδών Μιτσοτάκη και Χρονάκη, στο πλαίσιο της εφαρμογής του σχεδίου πόλης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αυτοψία στις εργασίες διάνοιξης της οδού Μητσοτάκη πραγματοποίησε το μεσημέρι της Δευτέρας 16 Νοεμβρίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Γιάννη Αναστασάκη.

Οι εργασίες αφορούν στην κατεδάφιση του ακινήτου στη συμβολή των οδών Μητσοτάκη και Χρονάκη, στο πλαίσιο της εφαρμογής του σχεδίου πόλης και την δημιουργία δυο λωρίδων κυκλοφορίας.

Συγκεκριμένα η σύμβαση προβλέπει την κατεδάφιση μίας διώροφης οικοδομής στη συμβολή των οδών Μητσοτάκη και Χρονάκη και μίας τριώροφης οικοδομής στην οδό Θεοκτίστου.

dimarchos-odos-mitsotaki-f1

Έχουν ήδη γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες αποζημιώσεων και από την προηγούμενη εβδομάδα βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία κατεδάφισης του πρώτου κτίσματος.

Όπως δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος: «Οι εργασίες διάνοιξης της οδού Μητσοτάκη είναι απαραίτητες καθώς αναμένουμε να ανακουφίσουν κυκλοφοριακά ένα κεντρικό σημείο της πόλης όπου συχνά υπήρχε μποτιλιάρισμα.
Συνεχίζουμε, σε δύσκολες συνθήκες, να εργαζόμαστε για την βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών».

Διαφήμιση
Διαφήμιση