HomePost ItMήνυμα της Προέδρου της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης για την Επέτειο του Πολυτεχνείου

Mήνυμα της Προέδρου της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης για την Επέτειο του Πολυτεχνείου

Tι αναφέρει

Διαφήμιση
Διαφήμιση
«Στη σημερινή δύσκολη  εποχή , την εποχή της πανδημίας του κορωνοϊού, της οικονομικής πτώχευσης και  κοινωνικής εξαθλίωσης ,την εποχή που η χώρα μας συνεχώς πιέζεται η ανεξαρτησία της, από εξωτερικούς εχθρούς,, το φωτεινό παράδειγμα των νέων του Πολυτεχνείου του ΄73 μας   επιτάσσει, ότι ένας άλλος δρόμος ανοίγεται μπροστά μας, ο δρόμος της αντίστασης απέναντι στη βία και στον αυταρχισμό θα πρέπει να είναι επιλέξιμος και  επιβεβλημένος.
Το Πολυτεχνείο,  47 χρόνια μετά, μας  εμπνέει και αποδεικνύει ότι, με ομοψυχία, συλλογικούς αγώνες, μπορεί να υπάρξει ελπίδα , προοπτική και διέξοδος από την κρίση που βιώνουμε , αλλά και που θα πρέπει να μας κάνει δυνατούς, για την επόμενη μέρα, για να ανταποκριθούμε σε όλα τα επίπεδα.
Η μνήμη των αγώνων και αγωνιστών του Πολυτεχνείου, δεν σβήνεται και δεν συκοφαντείται. Ο  αγώνας για δημοκρατία , εθνική ανεξαρτησία , λαϊκή κυριαρχία και κοινωνική δικαιοσύνη , πρέπει να συνεχιστεί  με μέσα κοινωνικά και αλληλέγγυα ,με σκοπό να βγούμε δυνατοί και από αυτήν την Υγειονομική κρίση ,που πλήττει την παγκόσμια ανθρωπότητα αλλά και την δική μας Χώρα. Να ξαναισιωσουμε οικοnομικα ,με ομοψυχία ,χωρίς ρεμβασισμούς και πατριδοκαπηλία, όλοι είμαστε απαραίτητοι και χρήσιμοι, δεν περισσεύει κανείς».
Διαφήμιση
Διαφήμιση