HomeHL-SportsSuper League: Οι σκόρερ των «μικρομεσαίων» στο ξεκίνημα της σεζόν

Super League: Οι σκόρερ των «μικρομεσαίων» στο ξεκίνημα της σεζόν

Οκτώ αγωνιστικές έχουν περάσει από την έναρξη της Super League, αν και οκτώ παιχνίδια δεν έχουν διεξαχθεί μέχρι στιγμής, αρκετά από τα οποία περιμένουν ημερομηνίες διεξαγωγής από τη Λίγκα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αυτό το σαββατοκύριακο αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν υπάρχουν καθώς διεξάγονται οι αναμετρήσεις των Εθνικών ομάδων.

Μια διακοπή που ήρθε πάνω στην έξαρση του κορονοϊού, ελπίζοντας πως μέχρι την επόμενη εβδομάδα τα πράγματα σε όλες τις ομάδες θα είναι καλύτερα προκειμένου να διεξαχθούν κανονικά οι αναμετρήσεις και να μην υπάρχουν πάλι αναβολές.

Στο παραγωγικό κομμάτι των στατιστικών από τους «μεγάλους» του πρωταθλήματος, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί προπορεύεται με πέντε γκολ στη σχετική λίστα, με τον Κάρολ Σφιντέρσκι να ακολουθεί με τέσσερα τέρματα.

Τόσα έχει και ο Αχμέντ Χασάν, αλλά και ο Καρλίτος, ενώ πιο κάτω συναντά κανείς με τρία γκολ τους Γιώργο Μασούρα, Μπρούνο Γκάμα, ενώ Καρίμ Ανσαριφάρντ και Φεντερίκο Μακέντα έχουν από δύο τέρματα.

Στην πρώτη δεκάδα των σκόρερ μετά από οκτώ αγωνιστικές βρίσκονται και παίκτες εκτός των «μεγάλων» της Super League που έχουν… τραβήξει το κουπί επιθετικά για τις ομάδες τους δίνοντας σημαντικούς βαθμούς.

Διαφήμιση
Διαφήμιση