HomeHL-SportsΟΦΗ: Ενημέρωση για τους διεθνείς

ΟΦΗ: Ενημέρωση για τους διεθνείς

Η ΠΑΕ ΟΦΗ, ενημέρωσε μέσα από μια ανακοίνωση για το χρόνο συμμετοχής των διεθνών του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χρόνο συμμετοχής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας είχαν οι Απόστολος Διαμαντής, Οδυσσέας Λυμπεράκης και Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης.

Αντίθετα ο Αμπντούλ Βας δεν αγωνίστηκε, ενώ ο Σελίμοβιτς πήρε αγωνιστικά λεπτά.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«Πέντε ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ συμμετέχουν αυτές τις μέρες στις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων, ανδρών και ελπίδων, με τέσσερεις από αυτούς να έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής μέχρι στιγμής.

Η Εθνική Ελπίδων υποδέχθηκε στο «Απόστολος Νικολαϊδης» την πρωτοπόρο του ομίλου, Τσεχία, έχοντας στην βασική ενδεκάδα της τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, Απόστολο Διαμαντή, Οδυσσέα Λυμπεράκη και Κωνσταντίνο Μπαλογιάννη.

Στο 41ο λεπτό ο Λυμπεράκης δέχθηκε απευθείας κόκκινη κάρτα και αποβλήθηκε, ενώ ο Μπαλογιάννης αντικαταστάθηκε στο 46’ από τον Παπανικολάου. Σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης αγωνίστηκε ο Διαμαντής.

Ο Abdul Weiss δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε με σκορ 2-0 και αποκλείστηκε από τη διοργάνωση.

Στις 17/11 η Εθνική υποδέχεται την Σκωτία, στον τελευταίο αγώνα που απομένει για την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Στο διεθνή φιλικό αγώνα που έδωσε η Εθνική Λουξεμβούργου με την Αυστρία (11/11), ο Vahid Selimovic, αγωνίστηκε στο β’ ημίχρονο, ενώ οι δυο επόμενοι αγώνες είναι εκτός έδρας με την Κύπρο (14/11) και εντός έδρας με το Αζερμπαϊτζάν (17/11) για το Nations League».

Διαφήμιση
Διαφήμιση