HomeΕΛΛΑΔΑΣάλος με το πάρτι στη Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα οι δυο φοιτητές που το διοργάνωσαν

Σάλος με το πάρτι στη Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα οι δυο φοιτητές που το διοργάνωσαν

Βαρύ πρόστιμο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πλήθος αρνητικών σχολίων προκάλεσε η είδηση για το πάρτι φοιτητών που πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης.

Το κορωνο-πάρτι, σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, διοργανώθηκε από φοιτητές που προέρχονται από ευρωπαϊκές, κυρίως, χώρες, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, την ώρα που η πόλη κατακλύζεται από νέα κρούσματα κορωνοϊού.

Υστερα από καταγγελία, στο σημείο επενέβησαν αστυνομικοί του τμήματος Τούμπας – Τριανδρίας. Κατά τις ίδιες πηγές, όταν άνοιξε η πόρτα του διαμερίσματος αντίκρισαν ένα πραγματικό πάρτι, στο οποίο συμμετείχαν νεαροί φοιτητές, ουδείς εκ των οποίων φορούσε μάσκα και δίχως να κρατούν τις απαραίτητες αποστάσεις. Σύμφωνα με της περιγραφές, οι συμμετέχοντες στο πάρτι -έγινε στην οδό Βελισσαρίου στην Τούμπα- έκαναν πολλή φασαρία, χόρευαν και φώναζαν μέχρι αργά το βράδυ της Παρασκευής.

Κορωνο-πάρτι στη Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα οι διοργανωτές

Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με πληροφορίες, εντόπισαν τουλάχιστον 20 καλεσμένους, οι περισσότεροι εκ των οποίων ήταν Γάλλοι ή Ισπανοί, που βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη μέσω του προγράμματος ανταλλαγής φοιτητών Erasmus.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι δύο αλλοδαποί φοιτητές, που ήταν οι ενοικιαστές του διαμερίσματος στην Τούμπα στο οποίο διοργανώθηκε το πάρτι, οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα. Στους συλληφθέντες βεβαιώθηκε πρόστιμο ύψους τριών χιλιάδων ευρώ ενώ παραβάσεις του περιορισμού κυκλοφορίας -δηλαδή πρόστιμα των 300 ευρώ- βεβαιώθηκαν σε δεκαπέντε ακόμη άτομα που παρευρίσκονταν στο πάρτι.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση