HomeΚΡΗΤΗΠρόταση εισαγγελέα: Ένοχος ο 21χρονος

Πρόταση εισαγγελέα: Ένοχος ο 21χρονος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένοχος ο 21χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 78χρονης σύμφωνα με την πρόταση της Εισαγγελείας της Έδρας όπως ακούστηκε πριν από λίγο στο Μικτό Δικαστήριο Ηρακλείου όπου και από το πρωί δικάζεται η υπόθεση.

Η Εισαγγελεία ανέφερε ότι αποδείχθηκαν οι κατηγορίες σε βάρος του 21χρονου από το Μακρύ Γυαλό που κατηγορείται ότι το Νοέμβριο του 2012 κακοποίησε σεξουαλικά μια 78χρονη με κινητικά προβλήματα, στο χωριό Πετροκεφάλι της Μεσαράς.

Αργά το μεσημέρι ο 21χρονος κατηγορούμενος προκάλεσε σοκ στο ακροατήριο καθώς σηκώθηκε από το εδώλιο και άρχισε να περιγράφει τ δική του εκδοχή των γεγονότων, σύμφωνα με τη οποία, ότι έγινε, έγινε με την συναίνεση, ακόμη και προτροπή της  78χρονης

«Δεν έχω πράξει κάποιο έγκλημα. Η ιστορία ξεκίνησε το Φεβρουάριο του 2011. Η γιαγιά ήταν γειτόνισσα των παππούδων μου. Πέρασα κοντά από το σπίτι της ,μου είπε έλα μέσα για μια πορτοκαλάδα και άρχισε να βάζει το χέρι της στο μπούτι μου. Μου είπε μεγάλωσες , είσαι ωραίος , πάμε μέσα. Της είπα γιατί; Και μου απάντησε… «θα δεις». Μου κατέβασε το παντελόνι με ικανοποίησε και μου έδωσε 170 ευρώ…»

Όπως συμπλήρωσε ο κατηγορούμενος αυτό επαναλήφθηκε ξανά μετά την επιστροφή του από το στρατό το 2012. «Την τελευταία φορά ήθελε και σεξ. Εγώ σιχαινόμουν. Άλλωστε είχα σχέση», είπε ενώ για το  επίμαχο βράδυ ο κατηγορούμενος ανάφερε :

«Mε είχε καλέσει σπίτι της όμως εγώ είχα βγει με την κοπέλα μου. Είχα πάει σε ένα ταβερνάκι. Νωρίτερα με είχε δει και μου είπε ότι θα με περίμενε με ανοιχτό παράθυρο. 2,30 με 3 τα ξημερώματα πήγα. Της είπα ότι έχω σχέση και να κόψει τις μ….ες. Μου έδωσε λεφτά , δεν τα μέτρησα. Εκείνο το βράδυ μόνο με ικανοποίησε. Δεν προχωρήσαμε σε κάτι άλλο όμως όταν πλέον ξεκουραζόμουν έφερε σακούλα. Νεύριασα , ντύθηκα και έφυγα από το παράθυρο. Ήταν θυμωμένη μαζί μου. «θα μου το πληρώσεις» είπε .  Την επόμενη μέρα ήρθε σπίτι η αστυνομία….

Νωρίτερα  η οργή  και η αγανάκτηση στο Μικτό Ορκωτό είχε φθάσει στο ζενίθ ενώ δεν έλειψαν ακόμη και λιποθυμίες (δείτε εδώ).

Διαφήμιση
Διαφήμιση