HomeΚΡΗΤΗΣυναντήσεις για την άμεση καταγραφή των ζημιών Περιφέρειας και πληγέντων Δήμων

Συναντήσεις για την άμεση καταγραφή των ζημιών Περιφέρειας και πληγέντων Δήμων

Προτεραιότητα η αποκατάσταση των υποδομών και άμεση καταγραφή και αποζημίωση των πληγέντων πολιτών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

 

Διαδοχικές συναντήσεις για την άμεση καταγραφή και αποζημίωση των πληγέντωνπολιτών από την πρόσφατη θεομηνία είχε σήμερα στους Δήμους Χερσονήσου και Μινώα Πεδιάδας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης, συνοδευόμενος από την προϊσταμένη πολιτικής προστασίας της Π.Ε Ηρακλείου Ελένη Τσαγκαράκη, συναντήθηκε και συζήτησε την άμεση διαδικασία καταγραφής των ζημιών, με τον Δήμαρχο Χερσονήσου Γιάννη Σέγκο, τους εκπροσώπους του Δήμου Μινώα τον Αντιδήμαρχο Μιχάλη Σαμονάκη και τον Γενικό Γραμματέα Γαβριήλ Κουρή με την συμμετοχή των προέδρων πληγέντων οικισμών αλλά και πολιτών που υπέστησαν ζημιές.

«Για την Περιφέρεια», όπως δήλωσε ο κ. Συριγωνάκης, «αποτελεί προτεραιότητα η αποκατάσταση των υποδομών και άμεση καταγραφή και αποζημίωση των πληγέντων πολιτών και στο πλαίσιο αυτό ήταν αναγκαία και χρήσιμη η σημερινή μας συνάντηση με την Πολιτική προστασία, τους εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης, τους πληγέντες για τον συντονισμό και άμεση έναρξη των διαδικασιών καταγραφής».

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση