HomeHL-9Παρουσιάστηκαν οι δράστες της επίθεσης στους εργαζομένους της καθαριότητας

Παρουσιάστηκαν οι δράστες της επίθεσης στους εργαζομένους της καθαριότητας

Αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παρουσιάστηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου κάποιοι εκ των δραστών της επίθεσης σε βάρος των εργαζομένων στην καθαριότητα του Δήμου Ηρακλείου και συγκεκριμένα τέσσερα άτομα παρουσία του δικηγόρου τους.

Ωστόσο το αυτόφωρο έχει παρέλθει και έτσι αφού έδωσαν κατάθεση αφέθηκαν ελεύθεροι.

Υπενθυμίζεται ότι οι δράστες για ασήμαντη αφορμή τα ξημερώματα της Δευτέρας στην περιοχή του Εσταυρωμένου, άρχισαν να ξυλοκοπούν τους 3 εργαζόμενους του Δήμου με αποτέλεσμα οι δύο εξ αυτών να τραυματιστούν πιο σοβαρά και να μεταφερθούν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Δήλωση Δημάρχου Ηρακλείου
«Γνωρίζοντας την επαγγελματική επάρκεια των στελεχών της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. , αναμένω την γρήγορη σύλληψη και παραπομπή στη δικαιοσύνη των άνανδρων δραστών που επιτέθηκαν αναίτια και τραυμάτισαν τρεις εργαζόμενους της καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου, σε ώρα υπηρεσίας.

Στα θύματα της άνανδρης επίθεσης εκφράζω την αμέριστη συμπαράσταση, τόσον εμού όσο και ολόκληρου του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και την διαβεβαίωση ότι ο Δήμος θα είναι δίπλα τους μέχρι το τέλος της περιπέτειάς τους.
Με αφορμή το θλιβερό αυτό περιστατικό πρέπει να καταστεί απολύτως σαφές προς πάσα κατεύθυνση, ότι τέτοιες συμπεριφορές, που θυμίζουν άλλες εποχές, δεν είναι και δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτές».

Διαφήμιση
Διαφήμιση