HomeHL-9Απίστευτα ύψη βροχής έφερε η κακοκαιρία στην Κρήτη

Απίστευτα ύψη βροχής έφερε η κακοκαιρία στην Κρήτη

Βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός την Πέμπτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πολύ ισχυρές τοπικά βροχοπτώσεις εκδηλώθηκαν στην Κρήτη το μεσημέρι της Τρίτης 10/11. Στην επεξεργασμένη δορυφορική εικόνα που ακολουθεί, με έντονες αποχρώσεις επισημαίνονται οι περιοχές όπου εκτιμάται ότι εκδηλώνονται τα εντονότερα φαινόμενα. Παράλληλα, παρατίθενται τα οκτώ μεγαλύτερα ύψη βροχόπτωσης στο νησί, σύμφωνα με το Μετεωρολογικό και Υδρολογικό Παρατηρητήριο Κρήτης του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, έως τις 12:00 το μεσημέρι.

creta_nov10_noon

100 χιλιοστά μέχρι το πρωί της Τρίτης στην Κρήτη – Βελτίωση την Πέμπτη

Έντονες βροχοπτώσεις και σποραδικές καταιγίδες εκδηλώνονται τις πρωινές ώρες της Τρίτης 10/11 στην Κρήτη, με τα ύψη βροχόπτωσης να πλησιάζουν τα 100 χιλιοστά, έχοντας δημιουργήσει προβλήματα και πλημμυρικά φαινόμενα. Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται τα οκτώ μεγαλύτερα ύψη βροχόπτωσης στο νησί, σύμφωνα με το Μετεωρολογικό και Υδρολογικό Παρατηρητήριο Κρήτης του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, έως τις 09:00 το πρωί.
rain_crete_nov10_m
Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr , οι βροχοπτώσεις θα συνεχιστούν με ανάλογη ένταση κατά τη διάρκεια της Τρίτης 10/11 και με μειούμενη ένταση κατά τη διάρκεια της Τετάρτης 11/11, ενώ βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός την Πέμπτη 12/11. Στον προγνωστικό χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζονται τα εκτιμώμενα αθροιστικά ύψη βροχόπτωσης στην Κρήτη έως τις βραδινές ώρες της Τετάρτης 11/11.
accum_cre_nov11

Διαφήμιση
Διαφήμιση