HomeHL-TOPΚαταρράκτες σχηματίστηκαν στον ΒΟΑΚ- Προσοχή στους οδηγούς

Καταρράκτες σχηματίστηκαν στον ΒΟΑΚ- Προσοχή στους οδηγούς

Απίστευτοι τόνοι νερού και κατολισθήσεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μεγάλες ζημιές στο Εθνικό και Επαρχιακό δίκτυο της Κρήτης προκάλεσε η σφοδρή βροχόπτωση που πλήττει τις τελευταίες ώρες το νησί.

Στην Εθνική οδό έχουν σχηματιστεί καταρράκτες που σε αρκετά σημεία η διέλευση των οχημάτων είναι επικίνδυνη.
untitled-2

untitled-1

Η εθνική οδός από Γούβες προς Χερσόνησο  έχει κλείσει, όπως επίσης Χερσόνησσο – Πισκοπιανό. Οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ορμητικούς χειμάρρους και οι εκκλήσεις των αρμοδίων είναι να σταματήσουν οι πολίτες τις άσκοπες μετακινήσεις.

Συγκεκριμένα η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης ενημερώνει, ότι, «λόγω των έντονων βροχοπτώσεων των τελευταίων ωρών έχει πλημμυρίσει και έχει αποκλειστεί η Παλαιά Εθνική Οδός από τον κόμβο Σταλίδας – Μοχού έως τον κόμβο Σισσίου.

Επίσης, έχει κλείσει το τμήμα του ΒΟΑΚ στην περιοχή Σεληναρίου γιατί έχουν πέσει βράχοι στο οδόστρωμα.

Τέλος, έχει κλείσει η 2η έξοδος Χερσονήσου του ΒΟΑΚ (πριν τη Σήραγγα Σταλίδας με κατεύθυνση ανατολικά) γιατί έχει καταστραφεί το κατάστρωμα της οδού.

Παρακαλούνται οι πολίτες να περιοριστούν στις εντελώς απαραίτητες μετακινήσεις και να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί όταν οδηγούν».

Αποκλεισμένες πολλές περιοχές

Σε πολλές περιοχές της Κρήτης αστυνομικοί της τροχαίας έχουν κλείσει την κυκλοφορία καθώς κρίνονται επικίνδυνοι, με αποτέλεσμα χωριά και οικισμοί να είναι αποκλεισμένοι

Διακοπές ρεύματος

Αρκετές είναι και οι περιοχές που δεν έχουν ρεύμα με τα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για την αποκατάσταση των ζημιών

Διαφήμιση
Διαφήμιση