HomeHL-PsilaΟ Τραμπ έπαιζε γκολφ την ώρα που ο Μπάιντεν ανακοινώθηκε νικητής

Ο Τραμπ έπαιζε γκολφ την ώρα που ο Μπάιντεν ανακοινώθηκε νικητής

Ήταν η πρώτη έξοδος του Ντόναλντ Τραμπ από την ημέρα των εκλογών και επέλεξε να παίξει το αγαπημένο του άθλημα στο κλαμπ του γκολφ που διατηρεί στη Βιρτζίνια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ελάχιστη ώρα πριν ανακοινωθεί η επικράτηση του πολιτικού του αντιπάλου, ο Ρεπουμπλικανός εθεάθη να παίζει γκολφ στο γήπεδο, με την κατάλληλη αμφίεση.

Ήταν η πρώτη έξοδος του Ντόναλντ Τραμπ από την ημέρα των εκλογών και επέλεξε να παίξει το αγαπημένο του άθλημα στο κλαμπ του γκολφ που διατηρεί στη Βιρτζίνια.

O Tραμπ βγήκε από τον Λευκό Οίκο το πρωί του Σαββάτου, φορώντας παπούτσια του γκολφ, ένα αντιανεμικό και λευκό καπελάκι. Ο Λευκός Οίκος αμέσως απάντησε στις ερωτήσεις δημοσιογράφων για τους πιθανούς συμπαίκτες του Αμερικανού προέδρου. Όταν έφτασε στο γήπεδο του γκολφ υπήρχαν στην είσοδο κάποιοι με σημαίες του Τζο Μπάιντεν, αναφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ.

«Την φωτογραφία τράβηξε το ΑΡ. Ο Τραμπ βρίσκεται στο γήπεδο του γκολφ ενώ ο Μπάιντεν ανακοινώνεται νέος πρόεδρος», έγραψε ο δημοσιογράφος του ABC James Longman.

Λίγο αργότερα, ο Ντόναλντ Τραμπ εξέδωσε ανακοίνωση λέγοντας πως το επιτελείο του θα αρχίσει να προσβάλλει τα αποτελέσματα των αμερικανικών προεδρικών εκλογών στα δικαστήρια την ερχόμενη εβδομάδα και πως «οι εκλογές είναι ακόμη πολύ μακριά από το να έχουν τελειώσει».

«Όλοι ξέρουμε γιατί ο Τζο Μπάιντεν βιάζεται να προσποιηθεί ανυπόστατα ότι είναι ο νικητής, και γιατί οι σύμμαχοί του στα ΜΜΕ προσπαθούν τόσο πολύ τον βοηθήσουν: δεν θέλουν να γίνει γνωστή η αλήθεια», ανέφερε σε μια δήλωση. «Το απλό γεγονός είναι πως αυτές οι εκλογές είναι ακόμη πολύ μακριά από το να έχουν τελειώσει».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση