HomeΚΡΗΤΗΔήμος Μινώα Πεδιάδος: Πώς θα λειτουργούν οι λαϊκές αγορές

Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Πώς θα λειτουργούν οι λαϊκές αγορές

Σε Αρκαλοχώρι και Καστέλι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον τρόπο που θα λειτουργούν οι λαϊκές αγορές σε Αρκαλοχώρι και Καστέλι κατά τη διάρκεια του lockdown περιγράφει με ανακοίνωσή του ο δήμος Μινώα Πεδιάδος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Από το Δήμο Μινώα Πεδιάδας γίνεται γνωστό ότι – σε συνέχεια των πρόσφατων περιοριστικών μέτρων που ελήφθησαν από την Πολιτεία στο πλαίσιο ελέγχου και περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 – για το διάστημα από 7/11/2020 έως 30/11/2020, οι λαϊκές αγορές Αρκαλοχωρίου και Καστελλίου, θα λειτουργήσουν με το 50% των πωλητών.

Ειδικότερα:

  • α) Το Σάββατο 7 Νοεμβρίου και το Σάββατο 21 Νοεμβρίου στην λαϊκή του Αρκαλοχωρίου θα συμμετέχουν πωλητές που καταλαμβάνουν θέσεις με μονό αριθμό.

β) Την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου και την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου στην λαϊκή του Καστελλίου, θα συμμετέχουν πωλητές που καταλαμβάνουν θέσεις με μονό αριθμό.

  • α) Το Σάββατο 14 Νοεμβρίου και το Σάββατο 28 Νοεμβρίου στην λαϊκή του Αρκαλοχωρίου θα συμμετέχουν πωλητές που καταλαμβάνουν θέσεις με ζυγό αριθμό και

β) την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου και την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου στην λαϊκή του Καστελλίου, θα συμμετέχουν πωλητές που καταλαμβάνουν θέσεις με ζυγό αριθμό.

Η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των πάγκων των πωλητών ορίζεται σε πέντε (5) μέτρα με τον ενδιάμεσο χώρο κενό-ελεύθερο από αντικείμενα.

Υπενθυμίζεται ότι είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας και γαντιών από όλους  καθώς επίσης και η διάθεση αντισηπτικού σε κάθε πάγκο.

Τέλος, σημειώνεται πως οι πωλητές οφείλουν να συμμορφώνονται με τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ όπως αυτά ισχύουν κάθε φορά.

Διαφήμιση
Διαφήμιση