HomeHL-TOPΑρνητικά τα πρώτα τεστ των εργαζομένων που ήρθαν σε επαφή με τον Αντιδήμαρχο

Αρνητικά τα πρώτα τεστ των εργαζομένων που ήρθαν σε επαφή με τον Αντιδήμαρχο

Κλειστά και σήμερα δημοτικά καταστήματα του Δήμου Μινώα Πεδιάδας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αρνητικά είναι τα πρώτα τεστ των πέντε εργαζομένων που ήρθαν σε επαφή με τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Μινώα Πεδιάδας ,ο οποίος διαγνώστηκε με κορωνοϊό.

Αμέσως μόλις επιβεβαιώθηκε το νέο αυτό κρούσμα κορωνοϊού ενεργοποιήθηκαν άμεσα τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.
Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκαν απολυμάνσεις στους χώρους των δημοτικών καταστημάτων Θραψανού, Αρκαλοχωρίου και Καστελλίου, ενώ οι 12 υπάλληλοι που σχετίζονταν υπηρεσιακά με το αιρετό στέλεχος του Δήμου, υποβλήθηκαν σε διαγνωστικά τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Μανώλη Φραγκάκη τα πρώτα αποτελέσματα των εργαζομένων είναι αρνητικά ωστόσο το απόγευμα θα έχουν στα χέρια τους και τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Ο αντιδήμαρχος που νοσεί από κορωνοϊό είναι ασυμπτωματικός ενώ βρίσκεται σε κατ οίκον περιορισμό. Ο αντιδήμαρχος έκανε προληπτικά το τεστ καθώς συγγενικό πρόσωπο είχε διαγνωστεί και δεν παρουσιάζει κανένα σύμπτωμα. Όλα τα μέλη της οικογένειας του βρίσκονται σε καραντίνα.

Ο Αντιδήμαρχος ήρθε σε επαφή με τους υπαλλήλους του δημοτικού καταστήματος Θραψανού και σε αυτούς έγινε το τεστ. Αν και τα αποτελέσματα των υπολοίπων εργαζομένων είναι αρνητικά από Τετάρτη τα δημοτικά καταστήματα του Δήμου θα λειτουργήσουν κανονικά.

Διαφήμιση
Διαφήμιση