HomePost ItΣυνάντηση Σωκράτη Βαρδάκη με τον Αντιδήμαρχο Ηρακλείου Γιώργο Σισαμάκη

Συνάντηση Σωκράτη Βαρδάκη με τον Αντιδήμαρχο Ηρακλείου Γιώργο Σισαμάκη

Για θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της Αντιδημαρχίας Αναπτυξιακού Προγραμματισμού – Ψηφιακού Μετασχηματισμού & Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης Υπαίθρου του Δήμου Ηρακλείου, απασχόλησαν κατά την συνάντησή τους, τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Σισαμάκη και τον βουλευτή Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Σωκράτη Βαρδάκη.

Ο κ. Σισαμάκης ενημέρωσε τον βουλευτή για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την μετεγκατάσταση της Λαϊκής Αγοράς Αλικαρνασσού, καθώς προχωράει oσχετικός διαγωνισμός.

Από την πλευρά του ο κ. Βαρδάκης ενημέρωσε τον Αντιδήμαρχο για την απόφαση της προηγούμενης Κυβέρνησης να συνδράμει τον Δήμο Ηρακλείου, επιτρέποντας τη λειτουργία της λαϊκής στο συγκεκριμένο ακίνητο, το οποίο συνορεύει με τις φυλακές Αλικαρνασσού, ώστε να βρισκόμαστε σήμερα ένα βήμα πριν την μετεγκατάσταση.

Συζητήθηκαν επίσης θέματα σχετικά με τον πρωτογενή τομέα και την επιχειρηματικότητα, καθώς έχουν δημιουργηθεί πολλά προβλήματα λόγω πανδημίας και απαιτείται στήριξη της οικονομίας. Επίσης ο κ. Σισαμάκης ενημέρωσε τον κ. Βαρδάκη για το αναπτυξιακό σχεδιασμό και το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου, το οποίο θα κατατεθεί σε διαβούλευση το επόμενο διάστημα.

Ο κ. Βαρδάκης δήλωσε αρωγός σε κάθε προσπάθεια του Δήμου προς την κατεύθυνση βελτίωσης της ποιότητας ζωής των δημοτών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση