HomeHL-SportsΟ 83χρονος θρυλικός Σερ Μπόμπι Τσάρλτον διαγνώστηκε με άνοια

Ο 83χρονος θρυλικός Σερ Μπόμπι Τσάρλτον διαγνώστηκε με άνοια

Λίγους μήνες αφότου «έχασε» τον αδερφό του, Τζακ, από τα ίδια αίτια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Βαθιά ανησυχία και λύπη επικρατεί για την υγεία του θρύλου του αγγλικού ποδοσφαίρου, Μπόμπι Τσάρλτον, ο οποίος διαγνώστηκε με άνοια.

Ο 83χρονος εμβληματικός επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της εθνικής Αγγλίας, με την οποία έγινε σύμβολο για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 1966, έγινε δημοσίως γνωστό ότι πάσχει από την εν λόγω ασθένεια μετά την αποκάλυψη της συζύγου του, Νόρμα Τσάρλτον, στην «Telegraph», με σκοπό την ενημέρωση και τη βοήθεια άλλων ανθρώπων που την αντιμετωπίζουν.

Η είδηση αυτή προκύπτει τρεις μήνες μετά τον θάνατο του αδερφού του και έτερου θρύλου των Τριών Λιονταριών και της Λιντς, Τζακ Τσάρλτον, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 85 του χρόνια, επίσης από άνοια.

Είναι, μάλιστα, το 5ο μέλος της ομάδας του 1966 που διαγιγνώσκεται με τη νευρολογική πάθηση, μόλις δύο μέρες μετά τον θάνατο του Νόμπι Στάιλς στα 78 του χρόνια.

Ο σπουδαίος Μπόμπι Ρόμπσον, ο οποίος έλαβε τον ύψιστο τίτλο τιμής του «Σερ» το 1994 και ήταν ένας από τους επιζώντες στην αεροπορική τραγωδία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Μόναχο, εντοπιζόταν συχνά-πυκνά μέχρι και πέρυσι μαζί με τη Νόρα Τσάρλτον στο «Ολντ Τράφορντ» για να παρακολουθήσει τους Κόκκινους Διαβόλους από κοντά.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση