HomeHL-EconomyΠαπαθανάσης: Θα υπάρξουν νέα μέτρα στήριξης επιχειρήσεων και εργαζόμενων

Παπαθανάσης: Θα υπάρξουν νέα μέτρα στήριξης επιχειρήσεων και εργαζόμενων

Στόχος να μην χαθούν θέσεις εργασίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θα υπάρξουν μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων και των εργαζόμενων προκειμένου να μην χαθούν θέσεις εργασίας, διαβεβαίωσε ο Νίκος Παπαθανάσης.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης τόνισε ότι για την κυβέρνηση πρώτα μπαίνει η δημόσια υγεία ενώ διαβεβαίωσε ότι, παράλληλα με τα νέα μέτρα, θα υπάρξουν ανακοινώσεις για μέτρα στήριξης επιχειρήσεων και εργαζόμενων. «Σημασία έχει να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας προκειμένου να βρεθούμε σε ένα σημείο από το οποίο θα μπορέσουμε να επιταχύνουμε για την επανεκκίνηση της οικονομίας. «Ψυχραιμία και θα πάνε όλα καλά», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαθανάσης.

Ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων τόνισε, επίσης, ότι από την 1η Δεκεμβρίου θα ανοίξει ένας νέος κύκλος ενίσχυσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων ενώ ερωτηθείς σχετικά με το ενδεχόμενο υποχρεωτικής χρήση μάσκας στα καταστήματα εστίασης, ο κ. Παπαθανάσης είπε πως οι κανόνες θα είναι συγκεκριμένοι.

Παπαθανάσης: Κρατήσαμε δυνάμεις για την κρίση

«Δεν κλείνει το λιανικό εμπόριο και η εστίαση. Τα μέτρα θα είναι τέτοια, ώστε να μειωθεί ο συνωστισμός», σημείωσε και επανέλαβε ότι δεν θα αφεθεί κανείς χωρίς τη στήριξη της κυβέρνησης».

«Κρατήσαμε δυνάμεις για να φτάσουμε στο τέλος αυτής της κρίσης, σε αντίθεση με την αντιπολίτευση που έλεγε εμπροσθοβαρώς να ρίξουμε όλα τα λεφτά», κατέληξε ο κ. Παπαθανάσης.

Πηγή: iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση