HomeHL-9Τι έδειξαν τα τεστ covid για τους εργαζόμενους του Δήμου

Τι έδειξαν τα τεστ covid για τους εργαζόμενους του Δήμου

Κλειστές οι Κοινωνικές Υπηρεσίες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αρνητικά είναι μέχρι στιγμής τα αποτέλεσμα των τεστ που έγιναν στους εργαζόμενους του Δήμου Ηρακλείου μετά τον εντοπισμό των δύο επιβεβαιωμένων κρουσμάτων σε εργαζόμενους των κοινωνικών υπηρεσιών.

Τα τεστ είναι αρνητικά, ωστόσο δεν έχουν ολοκληρωθεί όλα και αναμένονται το μεσημέρι της Παρασκευή τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Να σημειωθεί ότι τα τεστ αφορούν τους συναδέλφους των δύο επιβεβαιωμένων κρουσμάτων που εργάζονται στα τμήματα Κοινωνικής Πολιτικής, στο Τμήμα Εφαρμογής Επιδοματικής Πολιτικής και το ΚΕΚΟΙΦ – ΑΠΗ Τάλως.

Όλοι οι υπάλληλοι που ήρθαν σε επαφή μαζί τους έχουν ήδη τεθεί σε καραντίνα ενώ οι εργαζόμενοι που νοσούν εμφανίζουν ήπια συμπτώματα.

Από το δήμο σύμφωνα με την αντιδήμαρχο Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ηρακλείου, Ρένα Παπαδάκη Σκαλίδη, έχουν εφαρμοστεί όλα τα απαραίτητα μέτρα σύμφωνα με τις υποδείξεις του ΕΟΔΥ ενώ οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι δεν έρχονταν σε επαφή με τους δημότες.

Υπενθυμίζεται ότι οι εν λόγω υπηρεσίες παραμένουν κλειστές

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Ηρακλείου:

«Ο Δήμος Ηρακλείου ενημερώνει το κοινό ότι τα τμήματα και οι υπηρεσίες του Δήμου που στεγάζονται στο κτίριο Τάλως (Μάχης Κρήτης και Ηφαίστου), δηλαδή το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, τοΤμήμα Εφαρμογής Επιδοματικής Πολιτικής και το ΚΕΚΟΙΦ – ΑΠΗ Τάλως, θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη 29 και την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου, λόγω κρουσμάτων Covid 19.

Οι πλημμυροπαθείς δημότες που θα ήθελαν να καταθέσουν το αίτημά τους στο Τμήμα Επιδοματικής Πολιτικής, μέχρι αυτό να λειτουργήσει ξανά μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Πρωτοκόλλου, στην Λότζια«.

Διαφήμιση
Διαφήμιση