HomeHL-TOPΔιπλη δολοφονία στα Χανιά: Που στρέφονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον 22χρονο

Διπλη δολοφονία στα Χανιά: Που στρέφονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον 22χρονο

Σήμερα η κηδεία του 82χρονου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στον εντοπισμό του 22χρονου από το Μπανγκλαντές, στρέφονται πλέον οι έρευνες της Αστυνομίας, μετά τη διπλή δολοφονία στο Πασακάκι Χανίων ου έχει συγκλονίσει την κοινωνία της Κρήτης και το πανελλήνιο.

Οι αξιωματικοί που διεξάγουν τις έρευνες προσπαθούν να εντοπίσουν και να συλλάβουν το δολοφόνο.

Τα ίχνη του αναζητούνται στη Θεσσαλονίκη, όπου πιθανόν φαίνεται να διέφυγε αμέσως μετά το έγκλημα αναζητά τον 22χρονο στη Θεσσαλονίκη καθώς φέρεται να ταξίδεψε εκεί, αμέσως μετά τη στυγερή διπλή δολοφονία.

Μάλιστα εκτιμάται ότι έφυγε αμέσως, γεγονός που αποδεικνύει ότι γνώριζε ακριβώς τις ώρες των δρομολογίων και πως ακριβώς έπρεπε να ενεργήσει.

Ο άνδρας σύμφωνα με το MEGA, δεν πλήρωσε κάποια ενοίκια και για το λόγο αυτό τον επισκέφθηκε ο σύντροφος της γυναίκας, ο 82χρονος, την Παρασκευή.

Σύμφωνα με το πιο πιθανό σενάριο, ο 22χρονος σκότωσε τον ηλικιωμένο, έβαλε το πτώμα του σε βαλίτσα και στη συνέχεια πήρε τα κλειδιά από το διπλανό σπίτι, στο οποίο βρισκόταν η 79χρονη.

Ενδεχομένως γνώριζε ότι εκεί ήταν κρυμμένα κάποια χρήματα. Αφού σκότωσε την γυναίκα, πήρε τα λεφτά και έφυγε.

Συγκλονίζει η κόρη του 82χρονου

Συγκλονίζει η κόρη του αδικοχαμένου Αλέξανδρου Αλεξανδράκη, Μαρία, ο πατέρας της οποίας βρέθηκε χθες το απόγευμα από τους άντρες της αστυνομίας των Χανίων, στραγγαλισμένος μέσα σε μια βαλίτσα και μάλιστα σε διπλανό σπίτι, πολύ κοντά σε εκείνο που βρέθηκε το άψυχο σώμα της συντρόφου του.

Η κόρη του Μαρία περιγράφει στο protothema.gr τις ώρες αγωνίας που έζησε μέχρι να εντοπιστεί ο πατέρας της, αλλά περιγράφει και τις τραγικές στιγμές όταν μαζί με τους αστυνομικούς αντίκρισε το Σάββατο το βράδυ, τη δολοφονημένη σύντροφο του πατέρα της.

«Έπαιρνα τηλέφωνο τον πατέρα μου και δεν απαντούσε στις κλήσεις μου. Το σπίτι που έμενε με τη σύντροφό του ήταν κλειδωμένο με τα παράθυρα κλειστά και ταραγμένη απευθύνθηκα στην αστυνομία. Στη συνέχεια μαζί με τους αστυνομικούς, καλέσαμε κλειδαρά κι όταν ανοίξαμε την πόρτα του σπιτιού το Σάββατο το βράδυ βρήκαμε τη σύντροφο του πατέρα μου, νεκρή. Ταράχτηκα πάρα πολύ, τότε υποψιάστηκα ότι κάτι κακό έχει συμβεί και στον πατέρα μου. Ψάχναμε όλο το σπίτι αλλά ο πατέρας μου ήταν άφαντος ώσπου τον βρήκε η αστυνομία στο διπλανό σπίτι που νοίκιαζε ο Μπαγκλαντεσιανός, χτες το απόγευμα. Έχω συγκλονιστεί πάρα πολύ με την άγρια δολοφονία του πατέρα μου, αλλά και της συντρόφου του. Μέχρι χθες έψαχνα τον πατέρα μου και παρακαλούσα να βρεθεί ζωντανός και τώρα ψάχνουμε τον δολοφόνο του», λέει η κόρη του Μαρία και συνεχίζει:

«Είχα πολύ καλές σχέσεις με τον πατέρα μου, πήγαινα τακτικά στο σπίτι που έμενε με τη σύντροφό του και μάλιστα, έβλεπα και τον Μπαγκλαντεσιανό που νοίκιαζε το διπλανό σπίτι της συγχωρεμένης, το σπίτι στο οποίο βρέθηκε το πτώμα του πατέρα μου. Δυστυχώς, η σύντροφος του πατέρα μου είχε κάποια χρήματα τα οποία τα είχε φυλαγμένα στο σπίτι, όπως έμαθα κι εγώ αργότερα. Αυτό προφανώς το έμαθε ο Μπαγκλαντεσιανός και στη συνέχεια οδηγήθηκε στο έγκλημα. Μοιραζόντουσαν την ίδια αυλή με τον Μπαγκλαντεσιανό κι όταν ο πατέρας μου ή η σύντροφός του χρειαζόταν κάτι, τον καλούσαν για να τους βοηθήσει. Οπότε αυτός τους είχε γνωρίσει πολύ καλά και δεν ήταν λίγες οι φορές που έμπαινε μέσα στο σπίτι τους για να τους κάνει κάποιες δουλειές.

Ο πατέρας μου δεν τον φοβόταν γιατί αυτός μένει χρόνια στα Χανιά και δούλευε ώσπου τώρα τελευταία έμεινε άνεργος, από ότι έμαθα και περνούσε δύσκολα. Υποψιάζομαι ότι αυτός τους σκότωσε και τους δύο γιατί έκλεψε τα χρήματα από το σπίτι».

Δείτε τον Μπαγκλαντεσιανό:

22xronos-baglantes

Όπως έχει αναφέρει το cretapost, η διπλή δολοφονία που αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στα Χανιά με θύματα δύο ηλικιωμένους, έχει συγκλονίσει την κοινωνία των Χανίων και όχι μόνο.

Ο 22χρονος αλλοδαπός μετά την αποτρόπαια πράξη του κατάφερε να αρπάξει το ποσό των 10.000 ευρώ, οικονομίες που είχε το ζευγάρι μέσα στο σπίτι του.

dolofonia-xania

Το χρονικό του εγκλήματος

Υπενθυμίζεται ότι πρώτη εντοπίστηκε νεκρή η 79χρονη γυναίκα, το πρωί της Κυριακής. Συγγενικά τους πρόσωπα ανησύχησαν καθώς δεν απαντούσαν στις κλήσεις τους και αποφάσισαν να μπουν στο σπίτι όπου διέμενε το ηλικιωμένο ζευγάρι και να βρουν δολοφονημένη με ένα μαντήλι την άτυχη 79χρονη.

Αν και το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι ο 82χρονος σύντροφος της δεν είχε δώσει σημεία ζωής από την Παρασκευή και μάλιστα το απόγευμα της Δευτέρας εκδόθηκε Silver Alert για την εξαφάνιση του.

Οι αστυνομικές αρχές μετά από έρευνες προχώρησαν σε έρευνα στην οικία που νοίκιαζε η 79χρονη σε ένα αλλοδαπό και βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το σπίτι όπου βρέθηκε στραγγαλισμένη.

Και οι ίδιοι οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να πιστέψουν το θέαμα που αντίκρισαν. Το πτώμα του άτυχου 82χρονου ήταν μέσα σε μία βαλίτσα, δεμένος πισθάγκωνα.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες που έχουν συλλέξει μέχρι τώρα οι αστυνομικοί φαίνεται πως πρώτα εξαφανίστηκε ο άνδρας. Κάτοικοι φέρεται να τον είδαν να περπατάει και στη συνέχεια αντιλήφθηκαν την ηλικιωμένη να τον ψάχνει.

Στις 11.00 το πρωί έγινε η κηδεία του 82χρονου, ο οποίος ήταν απόστρατος του Πυροσβεστικού Σώματος, ενώ χθες μέσα σε κλίμα οδύνης κηδεία της άτυχης 79χρονης .

khdeioxarto

khdeioxarto79xronh

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση