HomeΚΡΗΤΗΣυζήτηση για το εγχείρημα της Cretan Ferries

Συζήτηση για το εγχείρημα της Cretan Ferries

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο Δημαρχείο Ρεθύμνου η προγραμματισμένη συζήτηση για το καράβι, παρουσία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέα Ξανθού, του δημάρχου Ρεθύμνου, Γιώργου Μαρινάκη, αντιδημάρχων, του προέδρου του Δ.Σ., Γ. Σκορδίλη, καθώς και νεοεκλεχθέντων συμβούλων.

Οι εκπρόσωποι της Cretan Ferries ενημέρωσαν και απάντησαν σε ερωτήσεις. Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της Cretan Ferries, κυριάρχησε συναινετικό κλίμα για την επίτευξη του σκοπού, δηλαδή της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου για να μπορέσει να πραγματοποιηθεί και ο δανεισμός ώστε να μπει το πλοίο στη γραμμή.

Έγιναν οι παρακάτω τοποθετήσεις για το πώς θα βοηθηθεί η προσπάθεια από πλευράς του Δήμου.

Ο δήμαρχος, κ. Γιώργος Μαρινάκης πρότεινε: Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σε συνεργασία με τη Διοίκηση της εταιρείας να επικοινωνήσει με όλους τους εκλεγμένους στις κοινότητες, να τους εφοδιάσουν με μπλοκ πωλήσεων μετοχών και να τους ζητήσουν τη συνεργασία τους για να εγγράφουν τους συντοπίτες τους. Παράλληλα τα μέλη της Δημοτικής ομάδας θα συζητήσουν και θα αποφασίσουν για τη συμμετοχή τους στην προεγγραφή στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας.

Η κ. Αντιδήμαρχος Πέπη Μπιρλιράκη δήλωσε: «Θα πραγματοποιήσουμε εκδηλώσεις, πολιτιστικού χαρακτήρα, μετά από προτάσεις και συνεργασία όλων για την αρτιότερη διοργάνωση των που θα φέρει τον κόσμο κοντά και θα αποδώσει κεφάλαιο στην Cretan Ferries και καθαρά έσοδα για το καράβι μας».

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Σκορδίλης είπε ότι «η προσπάθεια αφορά όλο το Ρέθυμνο και όχι μόνο Επιχειρηματίες και προσωπικότητες, όλη γενικά την κοινωνία του Ρεθύμνου. Ας κάνουμε όλοι μας ότι μπορούμε για να έρθει το Καράβι».

Ο νεοεκλεγείς επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Θ. Νίνος ζήτησε την ουσιαστικότερη παρουσίαση προς τους Δημότες του συναινετικού κλίματος Θεσμικών και εταιρείας, παρέλαβε και αυτός το μπλοκάκι της εταιρείας και τάχθηκε υπέρ του εγχειρήματος.
goodnet.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση