HomeΚΡΗΤΗΣτο εδώλιο ο 21χρονος για το βιασμό της ηλικιωμένης

Στο εδώλιο ο 21χρονος για το βιασμό της ηλικιωμένης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αναβιώνει σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου η υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης μιας 78χρονης με κινητικά προβλήματα, η οποία απεβίωσε λίγο καιρό μετά το περιστατικό.

Το τραγικό συμβάν είχε σημειωθεί τον Νοέμβριο του 2012, στο χωριό Πετροκεφάλι της Μεσαράς.

Στο εδώλιο θα καθίσει ένας 21χρονος από τον Μακρύ Γιαλό, ο οποίος βαρύνεται με τις κατηγορίες του βιασμού και της ληστείας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, τα ξημερώματα της 18ης Νοεμβρίου του 2012, ο νεαρός εξανάγκασε την άτυχη γυναίκα σε ασελγή πράξη.

Ο νεαρός κατηγορείται ακόμη ότι απειλώντας την 78χρονη πως θα την σκοτώσει, την ανάγκασε να του δώσει το πορτοφόλι της, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 5 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 21χρονος συνελήφθη από την Αστυνομία, τον Δεκέμβριο του 2013, 13 μήνες δηλαδή μετά το περιστατικό.

Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του νεαρού, καθώς στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας ταυτοποιήθηκε γενετικό υλικό του 21χρονου με αυτό που είχε βρεθεί σε αντικείμενα που βρίσκονταν στο σπίτι της 78χρονης.

Από την πλευρά του πάντως ο κατηγορούμενος ο οποίος από τον περασμένο Δεκέμβριο παραμένει προσωρινά κρατούμενος, αρνείται τις κατηγορίες που του προσάπτουν.

ekriti.gr, N.A.

Διαφήμιση
Διαφήμιση