HomeHL-TOPΗράκλειο: Δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού σε μαθητή δημοτικού σχολέιου

Ηράκλειο: Δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού σε μαθητή δημοτικού σχολέιου

"Συναγερμός" και σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού σε μαθητή, εκδηλώθηκε σε δημοτικό σχολείο στο Ηράκλειο με αποτέλεσμα να κλείνει ένα ακόμη τμήμα για κάποιες ημέρες.

Πρόκειται για το 34ο δημοτικό σχολείο Ηρακλείου, με το κρούσμα να αφορά σε  μαθητή της πέμπτης τάξης, με το τμήμα στο οποίο φοιτά, να είναι κλειστό από σήμερα έως και 3/11/2020 (σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας).

Το συγκεκριμένο παιδί έχει μάλιστα συγγενική σχέση με μαθήτρια της έκτης δημοτικού, του ίδιου σχολείου, που είχε βρεθεί θετική στο κορωνοϊό πριν από λίγες ημέρες, με αποτέλεσμα να είναι κλειστό και το δικό της τμήμα μέχρι τις 1/11/ 2020.

Ο μαθητής παρουσίασε ήπια συμπτώματα και παραμένει σε καραντίνα ενώ σε περιορισμό βρίσκονται και οι συμμαθητές του.

Και οι δύο μαθητές πάντως είναι καλά στην υγεία τους

Ανησυχία και σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό στο Ηράκλειο

Eν τω μεταξύ έντονη είναι η ανησυχία στις τάξεις των γονέων ιδιωτικού παιδικού σταθμού στο Ηράκλειο καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost,  ο πατέρας ενός παιδιού, σε τμήμα του συγκεκριμένου παιδικού σταθμού, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ο πατέρας, η μητέρα αλλά και το παιδί της οικογένειας έχουν τεθεί από την Παρασκευή σε καραντίνα, για 14 ημέρες, ενώ ο παιδικός σταθμός έστειλε άμεσα ανακοίνωση στους γονείς των παιδιών του παιδικού για την εξέλιξη αυτή.

Ο παιδικός σταθμός, κατόπιν όλων των απαραίτητων ενεργειών, λειτουργεί ενώ πολλά θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα του τεστ που έχει γίνει και στο παιδί του ιδιωτικού παιδικού σταθμού.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση