HomeHL-TOPΆφαντος ο σύντροφος της ηλικιωμένης που στραγγαλίστηκε στο Πασακάκι Χανίων

Άφαντος ο σύντροφος της ηλικιωμένης που στραγγαλίστηκε στο Πασακάκι Χανίων

Σήμερα η νεκροψία - νεκροτομή στο Νοσοκομείο Χανίων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Άφαντος παραμένει ο 80χρονος σύντροφος της 79χρονης γυναίκας, που βρέθηκε στραγγαλισμένη μέσα στο σπίτι της, στο Πασακάκι Χανίων.

Οι έρευνες των αρχών για την διαλεύκανση της δολοφονίας που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία οι αστυνομικές αρχές, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, εξετάζοντας όλα τα στοιχεία που βρέθηκαν και… λείπουν από τον χώρο όπου βρέθηκε νεκρή η άτυχη γυναίκα.

Ο εντοπισμός του συντρόφου της άτυχης ηλικιωμένη γυναίκας, με τον οποίο έμεναν στο ίδιο σπίτι, θεωρείται κομβικό σημείο για την αστυνομία, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει κάποια σχέση με την υπόθεση αλλά και για τη συλλογή πληροφοριών, ώστε να ξετυλιχθεί το κουβάρι της υπόθεσης .

Πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι το όχημά του 80χρονου βρισκόταν στο σημείο όπου συνήθιζε να το παρκάρει, έλειπαν ωστόσο το κλειδιά του.

Την ίδια στιγμή σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, από το σπίτι της γυναίκας λείπουν αντικείμενα, γεγονός που μπορεί να παραπέμπει σε ληστεία, με τις αρχές να ερευνούν και αυτό το ενδεχόμενο, όπως και όλα τα κίνητρα της δολοφονίας, ενώ υπάρχουν επίσης πληροφορίες που αναφέρουν ότι έχουν προσαχθεί οι αλλοδαποί που έμεναν πάνω από το σπίτι της.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως η πόρτα της κατοικίας δεν είχε παραβιαστεί νωρίτερα ωστόσο η αυτοψία του χώρου έδειξε ότι το σπίτι ήταν αναστατωμένο όταν μπήκε μέσα η αστυνομία.

Στοιχεία πάντως αναμένεται να προκύψουν και από την νεκροτομή που θα πραγματοποιήσει σήμερα ο ιατροδικαστής στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων

Σε κάθε περίπτωση η νέα δολοφονία, με θύμα μία ηλικιωμένη γυναίκα, έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Κρήτης.

Όπως έχει ήδη αναφέρει το cretapost, όλα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου με την  79χρονη γυναίκα, να εντοπίζεται νεκρή μέσα στο σπίτι της στο Πασακάκι Χανίων.

Συγγενείς της άτυχης ηλικιωμένης αναζητούσαν τόσο την ίδια, όσο και τον 80χρονο σύντροφό της, και δεν την έβρισκαν. Το αποτέλεσμα ήταν να κινητοποιηθούν και να φτάσουν στο σπίτι με έναν κλειδαρά για να δουν τι συμβαίνει.

Όταν άνοιξε η πόρτα αντίκρισαν το άψυχο σώμα της και ειδοποίησαν τις αρχές. Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία αλλά και ιατροδικαστής με την πρώτη αυτοψία να δείχνει πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες της γειτονίας πάντως δεν είχε σημειωθεί κάτι περίεργο, ούτε είχαν ακούσει καβγάδες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση