HomeHL-TOPLive η ομιλία Μητσοτάκη: Απαντά στον Τσίπρα για την πρόταση δυσπιστίας κατά Σταϊκούρα

Live η ομιλία Μητσοτάκη: Απαντά στον Τσίπρα για την πρόταση δυσπιστίας κατά Σταϊκούρα

Μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης θα αρχίσει η ονομαστική ψηφοφορία επί της πρότασης δυσπιστίας κατά του υπουργού Οικονομικών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο βήμα της Βουλής ανέβηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στη συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας κατά του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Δείτε live την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη

https://www.youtube.com/watch?v=EECUCT9C164

«Όταν καταθέσατε την πρόταση δυσπιστίας η χώρα διένυε μια δύσκολη εθνικά περίοδο. Αυτές τις στιγμές επιλέξατε για να εφαρμόσετε το πιο ισχυρό κοινοβουλευτικό σας όπλο», δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός.

«Η πρόταση μομφής γύρισε μπούμερανγκ στον Τσακαλώτο. Με τη δική του υπογραφή καταργήθηκε η προστασία πρώτης κατοικίας. Κ. Τσίπρα είχατε καταψηφίσει τον Νόμο Κατσέλη, που τώρα επικαλείστε. Ευχαριστούμε που μας επιτρέπετε να μεταφέρουμε στη μνήμη των πολιτών το μέγεθος της υποκρισίας σας», τόνισε ο πρωθυπουργός.

«Το νομοσχέδιο κατατέθηκε σε δημόσια διαβούλευση. Για 15 ημέρες δεν είχατε κάνει κανένα σχόλιο. Ίσως δεν είχατε επιστρέψει από τις καθημερινές σας διακοπές», επισήμανε σε άλλο σημείο.

Μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης θα αρχίσει η ονομαστική ψηφοφορία επί της πρότασης δυσπιστίας κατά του υπουργού Οικονομικών, που κατέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση