HomeHL-LifestyleΜάθιου ΜακΚόναχι: «Στα 18 μου με κακοποίησε άνδρας στο πίσω μέρος ενός αμαξιού»

Μάθιου ΜακΚόναχι: «Στα 18 μου με κακοποίησε άνδρας στο πίσω μέρος ενός αμαξιού»

Τι αποκαλύπτει στη βιογραφία του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από άνδρα όταν ήταν μόλις 18 ετών αποκάλυψε για πρώτη φορά ο Μάθιου ΜακΚόναχι στη νέα του βιογραφία με τίτλο «Greenlights». «Με εκβίασαν να κάνω σεξ για πρώτη φορά όταν ήμουν 15 χρονών. Ήμουν βέβαιος ότι θα πάω στην κόλαση για το προγαμιαίο σεξ. Σήμερα, είμαι απλά σίγουρος και ελπίζω ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο».

Σύμφωνα με το Variety, o βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός αποκαλύπτει, επίσης, ότι «κακοποιήθηκε από έναν άντρα όταν (ήταν) 18 ετών, ενώ χτυπήθηκε μέχρι να χάσει τις αισθήσεις του στο πίσω μέρος ενός βαν». Αν και δεν δίνει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την εμπειρία του, δηλώνει ότι δεν θεωρεί τον εαυτό του θύμα.

Ο Μάθιου ΜακΚόναχι στη βιογραφία του, που κυκλοφόρησε στις 20 Οκτωβρίου, αφηγείται την ιστορία της ζωής του μέσα από σταθμούς που κατηγοριοποιεί ως πράσινα, κίτρινα ή κόκκινα φώτα- γεγονότα που τον ανάγκασαν να εξελιχθεί, να κάνεις παύσεις ή να σταματήσει. Επίσης, αναφέρει λεπτομέρειες για την θυελλώδη σχέση των γονιών του, τον γάμο του με την Καμίλα Άλβες και την γενικότερη προσωπική φιλοσοφία ζωής του.

ethnos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση