HomeHL-SportsΒαχίντ Σελίμοβιτς: «Νιώθω αυτοπεποίθηση»

Βαχίντ Σελίμοβιτς: «Νιώθω αυτοπεποίθηση»

Ο στόπερ του ΟΦΗ τέθηκε ξανά στη διάθεση του Σίμου και τόνισε πως αισθάνεται καλά και άνετα μέσα στο γήπεδο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Σελίμοβιτς μίλησε στην κάμερα του ΟΦΗ TV για την επιστροφή του στη δράση, για την αναμέτρηση στην Τρίπολη και για το κλίμα που επικρατεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Κρητικής ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αισθάνομαι αρκετά καλά. Τις τελευταίες ημέρες ακολουθώ το κανονικό πρόγραμμα με την ομάδα. Δουλεύω με το τεχνικό επιτελείο για να βελτιωθώ και πιστεύω ότι καθημερινά θα είμαι όλο και σε καλύτερη κατάσταση.

Σήμερα έβγαλα ξανά όλο το πρόγραμμα κι αισθάνομαι καλά. Ίσως δεν είμαι στο 100% λόγω του τραυματισμού που είχα πριν 14 ημέρες, αλλά καθημερινά είμαι όλο και καλύτερα.

Πρέπει να συνεχίσουμε το πλάνο μας γιατί παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Προσπαθούμε να βγάλουμε στο γήπεδο όσα μας ζητάει ο προπονητής.

Είναι κρίμα αυτό που μας συνέβη δύο φορές κόντρα στον Ατρόμητο και τον Παναθηναϊκό, να δεχθούμε γκολ στο τελευταίο λεπτό. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο και δουλεύουμε να το διορθώσουμε.

Όλοι μας ακολουθούμε τις οδηγίες του προπονητή και πιστεύω ότι πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, να μην απογοητευτούμε, να προχωρήσουμε και να διατηρήσουμε αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού.

Στο τέλος θα πάρουμε ότι αξίζουμε. Στο τελευταίο παιχνίδι δεν ήμουν στην αποστολή, αλλά το είδα και όπως στα ματς που έπαιξα είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι μέσα στο γήπεδο νιώθω μεγάλη αυτοπεποίθηση για την ομάδα μου.

Οι ποδοσφαιριστές εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον και πιστεύω ότι μπορούμε να νικήσουμε κάθε αντίπαλο, είτε παίζουμε εντός – είτε εκτός έδρας.»

Διαφήμιση
Διαφήμιση