HomeΚΟΣΜΟΣΣυναγερμός στο FBI – Συνελήφθη άνδρας που σχεδίαζε τη δολοφονία του Μπάιντεν

Συναγερμός στο FBI – Συνελήφθη άνδρας που σχεδίαζε τη δολοφονία του Μπάιντεν

Κρατείται στη φυλακή με κατηγορίες παιδικής πορνογραφίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένας άνδρας που φέρεται να σχεδίαζε να δολοφονήσει τον προεδρικό υποψήφιο για Δημοκρατικούς, Τζο Μπάιντεν, συνελήφθη στη Βόρεια Καρολίνα και κρατείται στη φυλακή με κατηγορίες παιδικής πορνογραφίας, όπως αναφέρει το FOX.

Ο Alexander Hillel Treisman, ο οποίος χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο Alexander S. Theiss, συνελήφθη στα τέλη Μαΐου αφού οι υπάλληλοι σε μια τράπεζα στην Kannapolis, N.C., ανέφεραν ένα ύποπτο λευκό φορτηγό εγκαταλελειμμένο σε χώρο στάθμευσης, σύμφωνα με δημοσιεύματα του WBTV.

«Μέσα από τα παράθυρα, οι αξιωματικοί της KPD παρατήρησαν ένα τουφέκι AR-15, ένα κουτί για πιστόλι Taurus .380, ένα κιβώτιο εκρηκτικού υλικού Tannerite, και ένα κουτί με πυρομαχικά 5.56 διαμετρήματος» έγραψε ο ομοσπονδιακός δικαστής σε δικαστική απόφαση τον περασμένο μήνα, αναφέροντας μαρτυρία από έναν πράκτορα του FBI που διερεύνησε την υπόθεση ως μέρος της κοινής ομάδας τρομοκρατίας.
745950_52cc7df66a-a7580b549f16aaf8
Ο δικαστής είπε ότι η φερόμενη συνωμοσία του Τράισμαν εναντίον του Μπάιντεν είναι ο λόγος για τον οποίο παραμένει στη φυλακή εν αναμονή της δίκης για κατηγορίες παιδικής πορνογραφίας. Η διαταγή απαριθμούσε μια μακρά σειρά φερόμενων εγκλημάτων εναντίον του Treisman για την πρόθεσή του να προβεί σε τρομοκρατική πράξη. Ο Treisman, ο οποίος κατάγεται από την Ουάσινγκτον, φέρεται να δημοσίευσε ένα meme iFunny στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις 15 Απριλίου με τίτλο: «Πρέπει να σκοτώσω τον joe biden;» Οι ερευνητές βρήκαν επίσης ένα χρονοδιάγραμμα αναζητήσεων στο Διαδίκτυο που φέρεται να διεξήχθη από τον Treisman μεταξύ Μαρτίου και Μαΐου 2020 αναζητώντας πληροφορίες σχετικά με τη διεύθυνση κατοικίας του Joe Biden, τους νόμους περί κρατικών όπλων, τα ανταλλακτικά τουφεκιών και τα γυαλιά νυχτερινής όρασης.

Πηγή: FOX

Διαφήμιση
Διαφήμιση