HomeHL-9Εργασίες αντικατάστασης στο μηχανοστάσιο του κολυμβητηρίου Λίντο

Εργασίες αντικατάστασης στο μηχανοστάσιο του κολυμβητηρίου Λίντο

Tι αναφέρει η Διοικούσα Επιτροπή Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Η ώρα για την αντικατάστασή του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού του μηχανοστασίου στο κολυμβητήριο μας έφτασε. Όπως είχαμε ενημερώσει τα σωματεία τρεις μήνες πριν, θα προσπαθήσουμε καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια να κρατήσουμε «ζωντανό» το ταλαιπωρημένο και παραμελημένο για πολλές δεκαετίες μηχανοστάσιο.

Να το κρατήσουμε σε λειτουργία μέχρι και την πρώτη εβδομάδα του Νοέμβρη προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες αναβάθμισης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού.

Δυστυχώς οι ακραίες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην πόλη μας το διήμερο που μας πέρασε έδωσαν το τελειωτικό χτύπημα στις αντλίες του μηχανοστασίου και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των εξωτερικών μας συνεργατών προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημιά και να δοθεί στα κολυμβητικά σωματεία και τους αθλητές για 10 μέρες ακόμα, αυτό δεν κατέστη δυνατόν.

received_738302386756480

Όλο το προηγούμενο διάστημα από τη δική μας την πλευρά ως Διοικούσα Επιτροπή και με την καθημερινή επικοινωνία με τον Υφυπουργό Αθλητισμού αναζητήσαμε και βρήκαμε λύσεις μεταφοράς σε άλλες κολυμβητικές δεξαμενές προκειμένου το διάστημα που θα εκτελούνται εργασίες να μην διαταραχθεί η ομαλή λειτουργία της κολυμβητικής οικογένειας.

Το κάναμε με αγάπη για το άθλημα, με αγάπη για τα παιδιά μας. Από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε τη Διοίκηση του ΕΑΚΗ επιδιώξαμε να χτίσουμε μία σχέση εμπιστοσύνης σε γερές βάσεις και θεωρούμε ότι το έχουμε καταφέρει. Ότι έχουμε δεσμευτεί (βατήρες, κερκίδα κτλπ) έχουν γίνει στο ακέραιο!

mhxanostasio-kolymbhthrio

Έτσι και τώρα θα συντονίσουμε τις εργασίες προκειμένου η επιστροφή μας στο κολυμβητήριο να είναι όσο το δυνατόν γρηγορότερη.

Επειδή δεν έχουμε μάθει να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας ούτε και να λέμε ψέματα, οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους για αυτό που κληθήκαμε να διαχειριστούμε όλο αυτό το διάστημα με μοναδικό στόχο να κρατήσουμε ενεργό το κολυμβητήριο μέχρι και το τελευταίο λεπτό!

Η ανάδοχος εταιρία την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινά τις εργασίες υπό την εποπτεία της Γ.Γ.Α και του ίδιου του Υφυπουργού Αθλητισμού. Ως Διοικούσας Επιτροπή δίνουμε υπόσχεση σε όλους ότι όταν με το καλό επιστρέψουμε το κολυμβητήριο μας θα είναι διαφορετικό αφού θα προβούμε σε μια σειρά παράπλευρων εργασιών ανακαίνισης! Το κολυμβητήριο μας θα εκσυγχρονιστεί έτοιμο να υποδεχτεί μεγάλες διοργανώσεις όπως αξίζει στην πόλη μας.
Διοικούσα Επιτροπή Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου».

kolymbhthrio

Διαφήμιση
Διαφήμιση