HomeHL-SportsΠρώτη για Ντε Γκουζμάν, εκτός δέκα παίκτες!

Πρώτη για Ντε Γκουζμάν, εκτός δέκα παίκτες!

Την πρώτη του προπόνηση, η οποία έγινε στο γυμναστήριο λόγω βροχής, έκανε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Ντε Γκουζμάν έκανε σήμερα την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του ΟΦΗ, η οποία έγινε κυρίως στο κλειστό του ΒΑΚ λόγω της έντονης βροχόπτωσης.

Μέρος του προγράμματος ακολούθησαν οι Σελίμοβιτς, Μαρινάκης και Βούρος που προσπαθούν να ανεβάσουν ρυθμό, ενώ θεραπεία έκαναν οι Γιαννούλης, Νέιρα, Σόουζα και Σολίς με τους Βαζ και Τσιλιανίδη να κάνουν αποκατάσταση.

Τέλος πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Γκαργκαλατζίδης.

Το δελτίου τύπου

 Την πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ έκανε σήμερα  ο Jonathan de Guzman. Λόγω της έντονης βροχόπτωσης η προπόνηση έγινε στο κλειστό του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, με ένα μικρό μέρος του προγράμματος να διεξάγεται στο γήπεδο.

O Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Σε μέρος του προγράμματος συμμετείχαν οι Vahid Selimovic, Νίκος Μαρινάκης και Πραξιτέλης Βούρος, με τον τελευταίο να ακολουθεί και θεραπεία.

Ο Κώστας Γιαννούλης υποβλήθηκε σε έγχυση PRP στην έκφυση οπίσθιου μηριαίου και έκανε θεραπεία, όπως οι Juan Neira και Felipe Souza.

O Nazareno Solis ακολούθησε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Οι Ricardo Vaz και Κοσμάς Τσιλιανίδης συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας και αερόβιας αντοχής.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Πέμπτη , στις 16:00.

Διαφήμιση
Διαφήμιση