HomePost ItΠροτεραιότητα του δήμου Αγίου Νικολάου η ενίσχυση της ενδοχώρας

Προτεραιότητα του δήμου Αγίου Νικολάου η ενίσχυση της ενδοχώρας

Συνάντηση δημάρχου με εκπροσώπους του Δ.Σ. Εμπορικού Συλλόγου Νεάπολης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

“Η ενίσχυση της ενδοχώρας, η αξιοποίηση και η επισκεψιμότητα χώρων πολιτισμού, λατρείας, ψυχαγωγίας, σε συνδυασμό με την ανάδειξη  δράσεων που αναπτύσσονται στις κοινότητες, συνάδουν και αποτελούν προτεραιότητα και στόχευση για την δημοτική αρχή”.

Στην δήλωση αυτή προχώρησε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με αφορμή την σημερινή επίσκεψη εκπροσώπων του νέου Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Νεάπολης και συγκεκριμένα των κ.κ. Νίκου Ταμπακάκη (Προέδρου) και Μιχάλη Ταμπουρατζή (Γραμματέα) που πραγματοποιήθηκε στον Δήμο, παρουσία του προέδρου του Τ. Σ κ. Γιάννη Μηναδάκη, του Αντιδημάρχου κ. Κων/νου Καστελλιανάκη και του Γ.Γ κ. Γιάννη Στεφανάκη.

Συγκεκριμένα στην παραπάνω συνάντηση, δόθηκε η ευκαιρία να γίνουν γνωστές πρωτοβουλίες  και δράσεις που έχουν αναληφθεί από το γραφείο τουρισμού του Δήμου, με στόχο την ανάδειξη όχι μόνο της παραθαλάσσιας ζώνης του Αγίου Νικολάου, αλλά και της ενδοχώρας.

Μάλιστα, όπως έκανε γνωστό ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, σε συνεργασία, με τους επιχειρηματίες της περιοχής και αφού διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία σε επισκέψιμους χώρους στην Νεάπολη, θα υπάρξει πρόταση προς τον σύνδεσμο τουριστικών & ταξιδιωτικών γραφείων Κρήτης, ώστε να  οργανωθεί μία νέα τουριστική διαδρομή προς την συγκεκριμένη περιοχή και τις γειτονικές κοινότητες του Επάνω Μεραμπέλου.

Θεωρώ – ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ζερβός – ότι αποτελεί μια εύκολα υλοποιήσιμη ιδέα, που θα την στηρίξουμε με κάθε τρόπο, ώστε να προβάλουμε την περιοχή και να αναδείξουμε τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση