HomeHL-LifestyleJeff Bridges: «Έχω λέμφωμα, αρχίζω θεραπεία»

Jeff Bridges: «Έχω λέμφωμα, αρχίζω θεραπεία»

Η συγκινητική εξομολόγηση του Αμερικανού ηθοποιού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Jeff Bridges βρίσκεται αυτήν την περίοδο εν μέσω των γυρισμάτων της τηλεοπτικής σειράς «The Old Man», στην οποία ενσαρκώνει έναν συνταξιούχο πράκτορα της CIA, που προσπαθεί να ξεφύγει από το παρελθόν του.

«…Θυμηθείτε να πάτε να ψηφίσετε»

Ο 70χρονος ηθοποιός ήταν υποψήφιος επτά φορές για Όσκαρ πρώτου ανδρικού ρόλου. To 2010 κέρδισε το χρυσό αγαλματίδιο για την ερμηνεία του στο «Crazy Heart». Την επόμενη χρονιά ήταν και πάλι υποψήφιος για τον ρόλο του στο γουέστερν «Αληθινό Θράσος».

Είναι από τους λίγους σταρ του Χόλυγουντ που έχει καταφέρει να συνδυάσει μια πετυχημένη καριέρα με μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή. Είναι παντρεμένος με τη Σούζαν Γκέστον από το 1977 και έχουν αποκτήσει μαζί τρεις κόρες.

Παρά την διάγνωσή του με καρκίνο, ο Jeff Bridges  δεν παρέλειψε στο μήνυμά του στο Ίνσταγκραμ να αναφερθεί και στις αμερικανικές εκλογές.

Θρήνος για τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ

Ένας άλλος Αμερικανός σταρ, ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ, θρηνεί για την απώλεια του αγαπημένου του γιου, Τζέιμς. Ο 58χρονος Τζέιμς Ρέντφορντ που ήταν σκηνοθέτης, άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στην Καλιφόρνια. Τα τελευταία δύο χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο και ήταν σε λίστα αναμονής για μεταμόσχευση ήπατος.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή η σύζυγός του, Κάιλ Ρέντφορντ, με μια συγκινητική ανάρτηση στο Twitter.

Το μήνυμα συνόδευε με φωτογραφίες από τρυφερές οικογενειακές στιγμές.
in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση