HomeΚΡΗΤΗΡέθυμνο: Με επιτυχία η δράση «Νύχτα χωρίς Ατυχήματα»

Ρέθυμνο: Με επιτυχία η δράση «Νύχτα χωρίς Ατυχήματα»

Δράση με θετικό αποτύπωμα στην κοινωνία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θετικά αποτιμήθηκε από διοργανωτές και συμμετέχοντες, η δράση ενημέρωσης κι ευαισθητοποίησης του κοινού και ειδικά των νέων μας , για τους σοβαρούς κινδύνους που ενέχει η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, την οποία συνδιοργάνωσαν το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» και ο Δήμος Ρεθύμνης, το περασμένο Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020, στην επιχείρηση αναψυχής «Φράουλες».

Στη διάρκεια της δράσης  ενημερώθηκαν πάνω από 150 συμπολίτες ενώ πραγματοποιήθηκαν συνολικά 93 αλκοτέστ από τους εκπροσώπους της Τροχαίας, εκ των οποίων μάλιστα, 12 ήταν θετικά.

foto-nychta-chor-atychim

Η συγκεκριμένη εκδήλωση εντάχθηκε στο πλαίσιο εορτασμού της  14ης Ευρωπαϊκής Νύχτας Χωρίς Ατυχήματα και υποστηρίχθηκε από Εθελοντές της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ρεθύμνης της Τροχαίας Ρεθύμνου, Μέλη της «Τροχοπρόληψης», του «Ερυθρού  Σταυρού» και του  αθλητικού σωματείου Ο.Κ.Α. «Πρέβελη».

dimarchos-rethymnis_g-marinakis

Ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ.  Γιώργης  Χ. Μαρινάκης και ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας κος Γιώργος Σκορδίλης παρακολούθησαν τη διεξαγωγή της δράσης και κατέθεσαν εμπράκτως την υποστήριξή τους στην πρωτοβουλία, υποβαλλόμενοι με προθυμία σε αλκοτέστ και αποδεχόμενοι την ενημέρωσή τους για τις συνέπειες την επίδραση του αλκοόλ στην ικανότητα του κάθε  οδηγού να ελέγξει το όχημα του καθώς και για  τους κινδύνους που εγκυμονεί η οδήγηση  υπό μέθη για τη δική του τη ζωή  αλλά και για τη ζωή άλλων συνανθρώπων του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση