HomeHL-9Πως εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπίσκοπου Κρήτης

Πως εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπίσκοπου Κρήτης

Εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Νευρολογική Κλινική, ανταποκρίνεται θετικά στις φυσικοθεραπείες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Bελτιώνεται καθημερινά η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Κρήτης Ειρηναίου. Ο Σεβασμιώτατος που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Νευρολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ, ανταποκρίνεται πολύ καλά στις φυσιοθεραπείες και συνεργάζεται άριστα με τους θεράποντες ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης:

«Γνωρίζουμε την αγάπη και το ενδιαφέρον των ανθρώπων του Τόπου μας για το Πρόσωπο του Σεπτού Ποιμενάρχου μας, που έχει ως αποτέλεσμα την επιθυμία πολλών ανθρώπων να επισκεφθούν τον Σεβασμιώτατο στο θάλαμο νοσηλείας του στο ΠΑ.Γ.Ν.Η.

Όμως αυτό δεν είναι εφικτό και ζητούμε την κατανόηση όλων.

Είναι γνωστό ότι, λόγω των μέτρων κατά της διασποράς του Covid-19, απαγορεύεται εντελώς το επισκεπτήριο στα Νοσοκομεία, αλλά και πέραν τούτου, οι επισκέψεις εγκυμονούν κινδύνους μεταφοράς μικροβίων στον Σεβασμιώτατο και η προσέλευση ατόμων είναι κουραστική για τον ίδιο, για τους ιατρούς και τους νοσηλευτές.

Διαβεβαιώνουμε, ότι οι ευχές και τα σεβάσματα όλων διαβιβάζονται προς το Σεβασμιώτατο από τα αρμόδια προς τούτο πρόσωπα.

Για μία ακόμη φορά ζητούμε την κατανόηση των Κληρικών, των Μοναστικών Αδελφοτήτων, του Χριστεπωνύμου Πληρώματος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης και των πολλών πενυματικών τέκνων του Σεβασμιωτάτου και παρακαλούμε, να συνεχίσετε να προσεύχεσθε για την υγεία του πολυσεβάστου Ποιμενάρχου και Πατρός μας», καταλήγει η ανακοίνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση