HomeHL-9ΕΠΣΗ: Συνδρομητικές κάρτες εξέδωσε η Δόξα Ηρακλείου

ΕΠΣΗ: Συνδρομητικές κάρτες εξέδωσε η Δόξα Ηρακλείου

Δύσκολη η οικονομική κατάσταση των ερασιτεχνικών σωματείων εξαιτίας κορωνοϊού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε εξαιρετικά δύσκολη οικονομική κατάσταση βρίσκονται τα ερασιτεχνικά σωματεία ποδοσφαίρου και στο Ηράκλειο εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης που έχει προκαλέσει ο κορωνοϊός.

Η κατάσταση είναι πρωτόγνωρη για όλους, με τις διοικήσεις να βρίσκονται στα όρια τους καθώς δεν μπορούν να αποκτήσουν έσοδα.

Δεδομένου των μέτρων που έχουν τεθεί σε ισχύ για τον κορωνοϊό απαγορεύονται οι εκδηλώσεις (που αποτελούσαν μία μεγάλη οικονομική ανάσα), η παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα (που σημαίνει ότι δεν πωλούνται εισιτήρια) ενώ το ενδεχόμενο να παύσει το πρωτάθλημα εξαιτίας έξαρσης κορωνοϊού προκαλεί προβλήματα στην εύρεση χορηγών.

Αρκετές είναι οι ομάδες που προσπαθούν να βρουν τρόπους για την εύρεση χρημάτων προκειμένου να καλύψουν τα λειτουργικά τους έξοδα.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της Δόξας Ηρακλείου που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β1 κατηγορίας της ΕΠΣΗ.

Οι άνθρωποι που αγαπούν την ομάδα και βρίσκονται από τη πρώτη στιγμή στο πλευρό της αποφάσισαν να εκδώσουν συνδρομητικές κάρτες.

doksa

«Είναι κάτι που γίνεται για πρώτη φορά εξαιτίας της πρωτόγνωρης κατάστασης που βιώνουμε. Πρόκειται για συνδρομητικές κάρτες που όσοι τις αποκτήσουν εκτός του ότι θα στηρίξουν οικονομικά το σωματείο μας θα έχουν αργότερα και άλλα οφέλη», επεσήμανε σχετικά ένας από τους υπεύθυνους επικοινωνίας της ομάδος, Νίκος Γκιουλμιχάλης.

doksa1

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνδρομητική κάρτα έχει κόστος 10 ευρώ ενώ θα γίνει κλήρωση και θα δοθεί ένα μεγάλο δώρο.

Η διάθεση των συνδρομητικών καρτών ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή και ήδη έχουν δοθεί αρκετές.

Όσοι θέλουν να την αποκτήσουν μπορούν να απευθυνθούν στο γήπεδο του Λίντο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση