HomeHL-9Διακοπές ρεύματος: Δείτε πότε και πού θα κοπεί το ρεύμα την προσεχή βδομάδα

Διακοπές ρεύματος: Δείτε πότε και πού θα κοπεί το ρεύμα την προσεχή βδομάδα

Για εργασίες στο δίκτυο της ΔΕΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αρκετές αναμένεται να είναι από σήμερα και καθ’ όλη τη διάρκεια της βδομάδας οι διακοπές ρεύματος στο νομό Ηρακλείου.

Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιήσουν διάφορες εργασίες και αναμένεται για κάποιο χρονικό διάστημα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Δείτε αναλυτικά τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος:

Κυριακή 18 Οκτωβρίου:

Από τις 8 έως τις 9.30 το πρωί: Δήμος Μινώα Πεδιάδος και δήμος Χερσονήσου: Στα χωριά, Μοχός, Κράσι, Α&Κ.Κερά, Σφενδίλι, Γωνιές, Αβδού, Aσκοί, Καστέλι, Λύτος, Κασταμονίτσα, Αμαριανό, Α&Κ.Καρουζανό, Πηγή, Καρδουλιανό, Γαλενιανό, Πολυθέα, Διαβαϊδέ, Λιλιανό, Αγ.Παρασκευή, Αρμάχα Μαθιά, Γεράκι.Στο αεροδρόμιο Καστελίου καθώς και σ’όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Από τις 3.30 το μεσημέρι έως τις 4.30 το απόγευμα: Δήμος Φαιστού: Στα Καπαριανά στην περιοχή του πρατηρίου υγρών καυσίμων Τσαγκαράκη και στην περιοχή της Ενώσης.Στις Μοίρες, από την είσοδο των Μοιρών έως την ξυλαποθήκη στο δρόμο προς Πετροκεφάλι περιλαμβανομένων των περιοχών: κεντρική πλατεία των Μοιρών, Ι.Ν.Αγ.Νεκταρίου, του Αστυνομικού τμήματος, του ΟΤΕ, του Δημοτικού καταστήματος, των Δημοτικών Σφαγείων, του Γενικού Λυκείου Μοιρών, του Ερυθρού Σταυρού Μοιρών, του φούρνου Χριστοφή, της εκκλησίας Αγ.Παρασκευής και της τράπεζας Πειραιώς, των ελαιουργείων Μανασάκη, Λιονταράκη και Ντυσπιράκη, των επιχειρήσεων Μπετόν Μεσσαράς, Γεωργιλαδάκη, καθαριστήριο Κουμαντάκη, Κουνδουράκη, Ασκοξυλάκη και Μανουσουδάκη.Στις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού Πετροκεφαλίου και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών και σε όλες τις επιχειρήσεις.

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου:

Από τις 8 έως τις 11 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στην Αγ.Τριάδα, στην περιοχή της συμβολής των οδών Παπαδόπουλου, Γαβαλάδων, Σαμουήλ Χάουζ και Μαυρογέννους.

Από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Στα Μάλλια, στην έξοδο των Μαλλίων, πάνω στο κεντρικό δρόμο στην περιοχή της οικίας Νικολακάκη Σαμπ.

Από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων και δήμος Μινώα Πεδιάδος: Στα χωριά Μυρτιά, Αστρακοί και στην είσοδο του χωριού Σγουροκεφάλι από την πλευρά της Επσκοπής.Επίσης στις περιοχές του ελαιουργείου Μελισσουργάκη πριν τη διακλάδωση προς Μυρτιά, του φωτοβολταϊκού πάρκου Τσαγκαρουλάκη και των αντλιοστασίων Θραψανιωτάκη, Ξυδιανάκη, ΝικολιδάκηΕπίσης στα χωριάμ Κελιά, Φιλίσια, Βόνη, Αστρακοί, Μυρτιά, Θραψανό, Σαμπάς, Ζωφόροι, Άνω & Κάτω Απόστολοι, Ευαγγελισμός, Αρχάγγελος, Σκλαβεροχώρι και σ’όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών και χωριών.

Τρίτη 20 Οκτωβρίου:

Από τις 8 έως τις 9 το πρωί: Δήμος Γόρτυνας: Γενικά στο χωριό Βασιλικά Ανώγεια.

Από τις 8 έως τις 10 το πρωί: Δήμος Γόρτυνας: Στο χωριό Ασήμι, στην περιοχή του ελαιουργείου Κυριακάκη και στα χωριά Λούρες, Στόλοι, Ίνια και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Από τις 8 έως τις 11 το πρωί: Δήμος Μαλεβιζίου: Στο χωριό Κορφές, στην περιοχή του ελαιουργείου Μπαγκέρη και του νέου τυποποιητηρίου Μπαγκέρη.

Δήμος Φαιστού: Στα χωριά Κλήμα και Τυμπάκι περιλαμβανομένον των περιοχών Ένωσης Αγροτικού συν/σμού Τυμπακίου, των εγκαταστάσεων του αερολιμένα Τυμπακίου του συσκευαστηρίων Τζωρτζακάκη, του Τουριστικού Περιπτέρου, των εγκαταστάσεων του Βιολογικού καθαρισμού και των αρδευτικών Παπαδάκη, Ταβερναράκη, Κυδωνάκη και Γιαννουλάκη.Επίσης στον Κόκκινο Πύργο και στις περιοχές των αρδευτικών Πετειναράκη, Λατζουράκη, ξενοδοχείου Βογιατζάκη, θερμοκηπίου Μαλεφιτσάκη, στις εγκαταστάσεις του Στρατόπεδου Καπετανάκη και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στο Τυμπάκι, στην περιοχή του θερμοκηπίου Κυριακάκη.

Από τις 11 το πρωί έως τις 12.30 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στα χωριά Πετροκεφάλι, Κουσές, Αγ.Ιωάννης, Σίββας, Λίσταρος, Καλοί Λιμένες, Καμηλάρι, Καλαμάκι, Πιτσίδια, Μάταλα.Στο Τυμπάκι, στις περιοχές του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής, του ΣΥ.ΦΗ.ΝΗ. και του αρδευτικού Χατζηδάκη.Στους Καλούς Λιμένες στην περιοχή της επιχέιρησης ΣΕΚΑ, στη Ι.Μ.Οδηγητρίας, και σ’όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών και περιοχών.

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στις Μοίρες ,στο κέντρο των Μοιρών στην περιοχή της οικίας Μακρυδάκη Μιχ.

Από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στο χωριό Καπαριανά, στην περιοχή πλησίον του s.m.Χαλκιαδάκη.

Από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Φαιστού: Στο Τυμπάκι, στη θέση Μακρυμαλλιανά, στη περιοχή του θερμοκηπίου Μαρκουλάκη.

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου:

Από τις 8 έως τις 11 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στην περιοχή του Ενετικού λιμένος (Κούλες), στην πλατεία 18 ‘Αγγλων και στη Λ. Σ.Βενιζέλου από την οδό Θεοτοκοπούλου μέχρι την πλατεία 18 Άγγλων.Στην οδό Πειραιά από την πλατεία 18 Άγγλων μέχρι την πλατεία Αγ.Δημητρίου, Λ.25ης Αυγούστου από πλατεία 18 Άγγλων μέχρι την οδό Επιμενίδου .Επίσης στις οδούς Λοχαγ.Μαρινέλη και Κ.Ζώτου.

Από τις 8 έως τις 11 το πρωί: Δήμος Μαλεβιζίου: Στην Αγ.Πελαγία στην περιοχή του πρατηρίου υγρών καυσίμων προς παραλία Μοονοναύτη, του εργοταξίου Πασχαλίδη, του ξενοδοχείο Άμπελος και του δρόμο προς το ξενοδοχείο Καψή.

Από τις 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Γενικά στο χωριό Πετροκέφαλο.

Από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Μαλεβιζίου: Στην Αγ.Πελαγία στην περιοχή του ξενοδοχείου Sea side και της παραλίας Μονοναύτη.

Από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Μαλεβιζίου: Στην Αγ.Πελαγία στην περιοχή των διαμερισμάτων Ίριδα και του ξενοδοχείου Πανόραμα.

Από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Γενικά στο χωριό Πενταμόδι.

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου:

Από τις 8 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι: Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Στο χωριό Ποταμιές και στις εγκαταστάσεις του φράγματος Αποσελέμη.

Από τις 8 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Χερσονήσου: Στο χωριό Σφενδύλι και στις περιοχές των αρδευτικών Γουβιανάκη, Παπαδάκη και Καμνάκη.

Από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Γενικά στο χωριό Αβδού.

Διαφήμιση
Διαφήμιση