HomeΟΙΚΟΝΟΜΙΑEurobank: Στις 26/10 η πώληση 18.236 μετοχών της Cairo Mezz

Eurobank: Στις 26/10 η πώληση 18.236 μετοχών της Cairo Mezz

Οι μετοχές προέκυψαν από την άθροιση κλασματικών υπολοίπων ως αποτέλεσμα της απόδοσης στους μετόχους των τίτλων της Cairo Mezz στο πλαίσιο της μείωσης μετοχικού κεφαλαίου. Η τιμή εκκίνησης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Eurobank Ergasias Υπηρεσιών και Συμμετοχών Ανώνυμη Εταιρεία («Εταιρεία») ενημερώνει ότι, σε συνέχεια σχετικής απόφασης που έλαβε το Διοικητικό της Συμβούλιο, θα προβεί από την 26.10.2020 στην πώληση των 18.236 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρείας με την επωνυμία Cairo Mezz Plc (πρώην MAIRANUS Ltd) («Cairo Mezz»), που σχηματίστηκαν από την άθροιση κλασματικών υπολοίπων ως αποτέλεσμα της απόδοσης στους μετόχους της Εταιρείας των μετοχών της Cairo Mezz, τις οποίες κατείχε, στο πλαίσιο της μείωσης του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας, όπως αποφασίστηκε, μεταξύ άλλων, από την Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας που συνεδρίασε στις 28.07.2020.

Η εταιρεία Eurobank Equities Μονοπρόσωπη Α.Ε.Π.Ε.Υ. ορίσθηκε ως το μέλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών («Χ.Α.»), το οποίο θα διενεργήσει την πώληση, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ισχύουσα νομοθεσία.

Κατά την προκαθορισμένη ημερομηνία 26.10.2020 έναρξης πώλησης των μετοχών που σχηματίστηκαν από την προαναφερθείσα άθροιση κλασματικών υπολοίπων, η τιμή εκκίνησης της πώλησης των εν λόγω μετοχών δεν θα έχει απόκλιση μεγαλύτερη από 5% της τιμής κλεισίματος της αμέσως προηγούμενης συνεδρίασης της Εναλλακτικής Αγοράς ΕΝ.Α. PLUS του Χ.Α.

Το καθαρό προϊόν της πώλησης θα διανεμηθεί στους δικαιούχους με ευθύνη της Εταιρείας.

Η Εταιρεία με νεότερη ανακοίνωσή της θα ενημερώσει για το αποτέλεσμα της πώλησης καθώς και για την διαδικασία απόδοσης στους δικαιούχους του προϊόντος της εν λόγω πώλησης.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι κ.κ. Μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στη Διεύθυνση Investor Information Services της Εταιρείας, Ιωλκού 8 & Φιλικής Εταιρείας, Τ.Κ. 14234 Ν. Ιωνία (τηλ. +30 210-3522400).

Διαφήμιση
Διαφήμιση