HomeHL-SportsΓιώργος Σίμος: «Όποιος και να λείψει, μπορούμε να τον αντικαταστήσουμε»

Γιώργος Σίμος: «Όποιος και να λείψει, μπορούμε να τον αντικαταστήσουμε»

Ο τεχνικός του ΟΦΗ μίλησε για τις πολλές απουσίες που καλείται να αντιμετωπίσει ενόψει Παναθηναϊκού, υπογραμμίζοντας πόσο σημαντική είναι η πιθανή επιστροφή των φιλάθλων στις εξέδρες στο μέλλον.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Σίμος στο ΟΦΗ TV:

Για την αλλαγή προπονητή στον Παναθηναϊκό: «Όταν γίνεται αλλαγή προπονητή σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός τότε η ομάδα βρίσκει ένα νέο κίνητρο. Εμάς όμως δεν μας επηρεάζει.

Θα συναντήσω πρώην συνεργάτες και καλούς φίλους. Αυτό δεν έχει να κάνει με τον αγώνα. Ξέρω τα δυνατά μας χαρακτηριστικά και θα κάνουμε την καλύτερη προσπάθεια και θα πάρουμε αυτό που θέλουμε στο γήπεδο».

Για τους πολλούς τραυματισμούς που προέκυψαν: «Σίγουρα υπάρχουν τραυματισμοί αλλά έχουμε ένα γκρουπ παικτών που όποιος και να λείψει μπορούμε να τον αντικαταστήσουμε.

Βλέπω τη δουλειά που γίνεται, έχουμε δουλέψει πολύ καλά και την Κυριακή αυτοί που θα αγωνιστούν θα δώσουν το καλύτερο που μπορούν για την ομάδα. Ο τραυματισμός στο ποδόσφαιρο εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.

Μια ατυχία, ένα δυνατό μαρκάρισμα, η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, η προπόνηση που έχει να κάνει με τους μυϊκούς τραυματισμούς, το ιστορικό του κάθε παίκτη, η αποκατάσταση, η διατροφή και πολλά ακόμη.

Όλα αυτά μαζί με κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά όπως ήταν η καραντίνα το κάνει όλο αυτό πιο δύσκολο. Βέβαια η δουλειά μας είναι αυτή. Να μπορέσουμε να ισορροπήσουμε και να αναπτύξουμε όλο αυτό».

Για την ανάγκη της επιστροφής των οπαδών στα γήπεδα: «Ποδόσφαιρο χωρίς φιλάθλους δεν μπορεί να υπάρξει. Ειδικά για τη δική μας ομάδα που είναι πολύ σημαντικοί, κάτι που είδαμε στα πρώτα ματς της σεζόν.
Δεν χρειάζεται να πω εγώ πόσο σημαντικοί είναι για την ομάδα μας. Της δίνουν μεγάλη δυναμική. Χαιρόμαστε που οι υπεύθυνοι σκέφτονται την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα, αλλά θα πρέπει να υπάρξει πειθαρχία και υπευθυνότητα και επιτέλους κάποια στιγμή να είμαστε ξανά όπως πριν».
Διαφήμιση
Διαφήμιση