HomeHL-LifestyleΗ Κάρλα Μπρούνι αποκαλύπτει το μυστικό του ευτυχισμένου γάμου της με τον Νικολά Σαρκοζί

Η Κάρλα Μπρούνι αποκαλύπτει το μυστικό του ευτυχισμένου γάμου της με τον Νικολά Σαρκοζί

H πρόταση γάμου μετά από δύο ημέρες γνωριμίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Κάρλα Μπρούνι αποκάλυψε πως το μυστικό για τον ευτυχισμένο γάμο της με τον Νικολά Σαρκοζί είναι η «τύχη» επιμένοντας πως παραμένουν ερωτευμένοι μετά από 12 χρόνια γάμου.

Η 52χρονη τραγουδίστρια και πρώην μοντέλο, παντρεύτηκε τον πρώην Γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί το 2008 και έχουν αποκτήσει μία κόρη, την 8χρονη Τζούλια, ενώ η Κάρλα Μπρούνι έχει έναν ακόμη γιο, τον 19χρονο Ορελιέν Ενθοβέν, από προηγούμενη σχέση της με τον φιλόσοφο Ραφαέλ Ενθοβέν.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Good Morning Britain» από το σπίτι της στο Παρίσι, είπε ότι ένιωσε σαν «νεαρή νύφη» όταν ο Σαρκοζί ζήτησε από την μητέρα της, την άδεια για να την παντρευτεί, μόλις δύο ημέρες μετά το πρώτο τους ραντεβού.

«Τα πάντα είναι ρομαντικά με τον Νικολά» είπε. «Αρχικά, γνωριστήκαμε την Τρίτη και μου έκανε πρόταση γάμου την Πέμπτη, ζητώντας την άδεια από την μητέρα μου, κάτι που με έκανε να νιώσω σαν να ήμουν νέα νύφη».

Η γεννημένη στην Ιταλία Κάρλα Μπρούνι γνώρισε τον Νικολά Σαρκοζί – που έχει τρία παιδιά από προηγούμενες σχέσεις – σε ένα δείπνο το 2007, λέει ότι ήταν θέμα «τύχης» που γνώρισε τον άντρα της.

Ερωτηθείσα για το ποιο είναι το μυστικό για τον ευτυχισμένο γάμο τς, είπε: «Υποθέτω πως είναι τύχη, ήμασταν τυχεροί γιατί έχουμε μια κόρη μαζί και άλλα τέσσερα παιδιά προτού παντρευτούμε. Αργήσαμε να κάνουμε την κόρη μας, σε μια ηλικία που θα έπρεπε να είμαστε παππούδες, άρα νομίζω πως ήταν τυχερό που παντρευτήκαμε αργά στην ζωή μας».

Πώς βίωσε την καραντίνα ο Νικολά Σαρκοζί; Τρελάθηκε με την οικογένεια της Κάρλα Μπρούνι

Η Κάρλα Μπρούνι πέρασε το lockdown με τον σύζυγό της και την οικογένειά της (όλοι τους Ιταλοί) στο σπίτι τους στο Παρίσι και παραδέχτηκε πως η μεγάλη οικογένειά της, ορισμένες φορές ήταν υπερβολική για τον άντρα της. «Ήμασταν 14 άτομα» λέει. «Όλοι είναι Ιταλοί και διάβαζε διάφορα έγγραφα πολλές φορές προκειμένου να αποφύγει όλους εμάς, να αποφύγει τη συζήτηση».

Η πρώην Πρώτη Κυρία κυκλοφόρησε το έκτο άλμπουμ της αυτό τον μήνα και αποκάλυψε πως η πλειοψηφία των ερωτικών τραγουδιών στο δίσκο της αφορούν τον σύζυγό της. «Τα περισσότερα από τα ερωτικά τραγούδια είναι γι’ αυτόν» είπε η Κάρλα Μπρούνι. «Όταν ξεκινάς να γράψεις ένα τραγούδι, αρχίζεις από μια πολύ οικεία άποψη, με τις δικές σου ιστορίες».

Όσο για το πώς διατηρεί την άψογη σιλουέτα της, παραδέχτηκε ότι δεν πιστεύει στην δίαιτα και προσπαθεί να αθλείται για να μπορεί να τρώει και να πίνει «όσο θέλει». «Δεν ξέρω πολλά για μυστικά ομορφιάς» είπε. «Αλλά προσπαθώ να ζω μια ζωή όπου θα συνδυάζει την ευτυχία, το ποτό και το φαγητό. Επομένως το μόνο πράγμα που κάνω είναι να αθλούμαι, οπότε δεν χρειάζεται να κάνω δίαιτα».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση