HomeHL-9Συνδύασαν την συγκατοίκηση με τη… μπίζνα ναρκωτικών

Συνδύασαν την συγκατοίκηση με τη… μπίζνα ναρκωτικών

Απολογούνται οι τρεις για το χασίς και τα δενδρύλλια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την συγκατοίκηση με τη… μπίζνα των ναρκωτικών συνδύασαν τρία άτομα τα οποία εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές για κατοχή, καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, πρόκειται για μία 33χρονη και έναν 33χρονο από την Αυστρία και μία 30χρονη από την Ουκρανία που ήρθαν στη Κρήτη και αποφάσισαν να κάνουν… μπίζνες με ναρκωτικά.

Νοίκιασαν ένα σπίτι στα Χανιά όπου έστησαν το «μποστάνι» τους με δενδρύλλια κάνναβης ενώ στη συνέχεια προχωρούσαν στην συγκομιδή και την προώθηση του χασίς.

Όπως ήδη έχει αναφέρει το cretapost, οι αστυνομικές αρχές μετά από πληροφορίες που είχαν την περασμένη Τετάρτη έκαναν έφοδο στο σπίτι και τους συνέλαβαν.

Κατά τον έλεγχο βρήκαν και κατάσχεσαν: περίπου ένα κιλό χασίς (922 γραμμάρια), 29 δενδρύλλια κάνναβης (ύψους και έως 1,7μ.), 1950 ευρώ σε μετρητά και ένα όπλο.

narkotika1

Κακουργηματικές διώξεις

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες το πρωί ενώπιον του εισαγγελέα Χανίων που τους άσκησε ποινικές διώξεις, σε βαθμό κακουργήματος, για κατοχή, καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών.

Στη συνέχεια και οι τρεις ζήτησαν κι έλαβαν προθεσμία από τον ανακριτή με αποτέλεσμα σήμερα το πρωί να απολογούνται.

narkotika

Διαφήμιση
Διαφήμιση