HomeHL-SportsΟΦΗ: Πήρε τα εύσημα για την πρόταση επιστροφής φιλάθλων

ΟΦΗ: Πήρε τα εύσημα για την πρόταση επιστροφής φιλάθλων

Η ομάδα του ΟΦΗ ήταν αυτή που είχε προτείνει την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα υπό συγκεκριμένες συνθήκες και φαίνεται πως δικαιώνεται!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συζητήθηκε το ενδεχόμενο επιστροφής του κόσμου στα γήπεδα!

Άπαντες σε αυτή τη σύσκεψη τόνισαν πολλές φορές πόσο εμπεριστατωμένη ήταν η πρόταση της Λίγκας, η οποία ουσιαστικά αποτελεί την αρχική πρόταση του ΟΦΗ, με ορισμένες τροποποιήσεις.

Η ομάδα της Κρήτης, εδώ και καιρό είχε παρουσιάσει την πρόταση της για να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα, χωρίς να υπάρξει πρόβλημα μέσα στην πανδημία.

Από την πρώτη φορά που είχε παρουσιαστεί η πρόταση, άπαντες συμφωνούσαν ότι κάτι τέτοιο μπορεί να πραγματοποιηθεί με την μορφή που το έδειξε ο ΟΦΗ.

Παρών στη συνάντηση και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Ηλίας Πουρσανιδης και οι άνθρωποι της κυβέρνησης έδωσαν τα εύσημα στον ΟΦΗ για την εξαιρετική δουλειά και προεργασία που είχε γίνει πριν τελική πρόταση, κάτι το οποίο επιβεβαιώθηκε και από τους εκπροσώπους των εταιριών διαχείρισης εισιτηρίων.

Τονίσθηκε μάλιστα για μια ακόμα φορά ότι ο ΟΦΗ είναι εδώ και καιρό έτοιμος να υποδεχθεί τον κόσμο του στις εξέδρες.

Ο ΟΦΗ έχει αναλύσει και έχει επεξεργαστεί την πρόταση αυτή και είναι έτοιμος από κάθε άποψη για να υποδεχτεί ξανά τον κόσμο στο γήπεδο.

Μάλιστα οι άνθρωποι του ΟΦΗ εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι σύντομα θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις και παράλληλα τονίζουν πως θ΄αποτελεί τεράστια ηθική δικαίωση για τον ΟΦΗ η επιστροφή του κόσμου, καθώς ήταν η μοναδική ομάδα που πίστεψε από την αρχή στο εγχείρημα αυτό και το στήριξε μέχρι τέλους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση