HomeHL-9Nέο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στην Κρήτη

Nέο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στην Κρήτη

Όλα τα υπόλοιπα περιστατικά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένας 56χρονος είναι το νέο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στην Κρήτη. Ο άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, νοσηλεύεται από την Τρίτη στην Κλινική covid του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, όπου και μεταφέρθηκε αρχικά με ύποπτα συμπτώματα.

Ακολούθησε το τεστ με τα αποτελέσματα να τον συγκαταλέγουν στα κρούσματα του νέου ιού στο νησί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ίδια κλινική νοσηλεύεται και ένας 60χρονος ενώ την εντατική του ΠΑΓΝΗ εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 55χρονος Βρετανός, που είχε μεταφερθεί από τη Ρόδο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, με την εικόνα του όμως, σύμφωνα με το cretapost, να είναι σταθερή και να μην εμπνέει πια, ιδιαίτερη ανησυχία στους γιατρούς.

Καλά είναι τα νέα, την ίδια στιγμή για τη γυναίκα που επίσης νοσηλευόταν στην κλινική covid του ΠΑΓΝΗ και η οποία επέστρεψε από την Τρίτη, στο σπίτι της.

Παράλληλα στον Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, νοσηλεύεται ένας 60χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε πριν από λίγες ημέρες, θετικός στον κορωνοϊό.

Εν τω μεταξύ στα Χανιά στο ξενοδοχείο καραντίνας βρίσκονται τρεις τουρίστες, δύο Γάλλοι και μία Πολωνή, οι οποίοι έκαναν το τεστ και βρέθηκαν θετικοί, χωρίς όμως να χρειάζονται νοσηλεία.

Να υπενθυμίσουμε ότι χθες, Τρίτη, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε τέσσερα συνολικά κρούσματα στην Κρήτη και συγκεκριμένα τρία στα Χανιά και ένα στο Ηράκλειο.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση