HomeHL-TOPΔίκη Suzanne Eaton: «Καταπέλτης» ο εισαγγελέας – Προτείνει την ενοχή του 28χρονου

Δίκη Suzanne Eaton: «Καταπέλτης» ο εισαγγελέας – Προτείνει την ενοχή του 28χρονου

Τόσο για την ανθρωποκτονία όσο και τον βιασμό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Καταπέλτης ήταν ο… εισαγγελέας για τον 28χρονο Γ.Π. που κατηγορείται για την δολοφονία και τον βιασμό της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου, Suzanne Eaton.

Ο εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του κατηγορουμένου τόσο για την ανθρωποκτονία από πρόθεση όσο και για τον βιασμό.

Μάλιστα, ο εισαγγελέας περιέγραψε όλα όσα συνέβησαν εκείνη την ημέρα λέγοντας πως της προκάλεσε πολλαπλά κατάγματα εξαιτίας του ότι την εμβόλισε με το αμάξι και στη συνέχεια έβαλε όπισθεν και πέρασε ξανά από πάνω της.

«Μετά την έβαλε στο πορτ μπαγκάζ και την μετέφερε στο λόφο στο παλαιό καταφύγιο όπου – ενώ ήταν εν ζωή – ήρθε σε συνουσία μαζί της τόσο κατά φύση όσο και παρά φύση με την παθούσα να έχει χάσει τις αισθήσεις της. Μετά την έριξε από ύψος 7 μέτρων όπου το σώμα της σφηνώθηκε στην τρύπα και επήλθε ο θάνατός της από ασφυξία», επεσήμανε μεταξύ άλλων ο εισαγγελέας.

Τέλος, ο εισαγγελέας ανέφερε πως ο 28χρονος είχε πλήρη συνείδηση των πράξεών του. «Δεν βρισκόταν σε διατάραξη συνείδησης γι’ αυτό και δεν υπάρχει ελαττωμένος καταλογισμός».

Υπενθυμίζεται ότι, νωρίτερα, ο 28χρονος άλλαξε τους ισχυρισμούς του ως προς τον βιασμό λέγοντας πως δεν είχε καμία σεξουαλική επαφή με την Suzanne Eaton, τονίζοντας παράλληλα πως είχε πιεστεί στην δεύτερη ομολογία του για να πει πράγματα που δεν ίσχυαν.

Διαφήμιση
Διαφήμιση