HomeΣΠΟΡΓιάννης Ταουσιάνης: «Αισιοδοξούμε για την ομάδα μας…»

Γιάννης Ταουσιάνης: «Αισιοδοξούμε για την ομάδα μας…»

Χαρούμενος ο τεχνικός του Εργοτέλη για τη χρησιμοποίηση των Κουατένγκ και Ποζατζίδη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με 3-0 νίκησε τον Ηρόδοτο ο Εργοτέλης σε φιλικό παιχνίδι, με τον Γιάννη Ταουσιάνη να εκφράζει την ικανοποίησή του για την εμφάνιση των παικτών του.

Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» δήλωσε χαρούμενος και για τη χρησιμοποίηση των Κουατένγκ και Ποζατζίδη, τονίζοντας ότι αισιοδοξεί για την ομάδα του.

«To φιλικό με τον Ηρόδοτο το χρειαζόμασταν γιατί εδώ και δεκαπέντε μέρες δεν είχαμε περάσει σε συνθήκες αγωνιστικές.

Είμαστε ευχαριστημένοι με το ότι παίξαμε σε συνθήκες αγώνα όπου βγάλαμε εντάσεις και διπλά ευχαριστημένοι απ’ το γεγονός ότι σε αυτό το φιλικό χρησιμοποιήθηκε για 30 λεπτά ο Κουατένγκ, ο οποίος επανήλθε μετά από δέκα μήνες.

Θεωρούμε ότι είναι μια πολύτιμη μονάδα για την ομάδα μας και του ευχόμαστε να είναι σιδερένιος. Παράλληλα, χαιρόμαστε για τη χρησιμοποίηση του Ποζατζίδη, ο οποίος επίσης προερχόταν από πολύμηνη αποχή.

Αισιοδοξούμε για την ομάδα μας, ενώ ιδιαίτερα ευχάριστο είναι το γεγονός ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε επιστροφές ποδοσφαιριστών που απουσίαζαν το προηγούμενο διάστημα λόγω μικροτραυματισμών.

Συνεχίζουμε την προετοιμασία μας και τη δουλειά με εντατικό ρυθμό με στόχο την ετοιμότητα στην πρεμιέρα», είπε ο Ταουσιάνης στην επίσημη ιστοσελίδα των Ηρακλειωτών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση