HomeHL-9Είχε εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης μέσα στο σπίτι του

Είχε εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης μέσα στο σπίτι του

Χειροπέδες σε έναν 34χρονο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένας 34χρονος Έλληνας συνελήφθη για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης με τη μέθοδο της υδροπονίας, στη Μεσαρά.

Ειδικότερα, μέσα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα στο σπίτι του βρέθηκε εγκατεστημένο εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, κατασχέθηκαν, 1 κιλό και 550 γραμμάρια κάνναβης.

Επιπλέον βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 17 δενδρύλλια κάνναβης

Η σύλληψη του 34χρονου έγινε το πρωί σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας, από αστυνομικούς Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς ενώ σε βάρος των οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο εφαρμογής ειδικού επιχειρησιακού σχεδιασμού που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• 1 κιλό και 550 γραμμάρια κάνναβης
• 11 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία καλλιεργούντο επιμελώς με τη μέθοδο της υδροπονίας σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο,
• 6 φυτώρια δενδρύλλια
• 4 τμήματα δενδρυλλίων κάνναβης
• εξοπλισμός που χρησιμοποιείτο για την υδροπονική καλλιέργεια (ανεμιστήρες, ηλεκτρική συσκευή εξαερισμού, 22 λαμπτήρες πυρακτώσεως, ηλεκτρικό θερμόμετρο, προβολέας, λαμπτήρας, χρονοδιακόπτης, φλόγιστρο, λιπάσματα, δοσομετρητής κ. α.) και
• κινητό τηλέφωνο

Η προανάκριση διενεργείται από το Β Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση