HomeHL-GreeceΈγκλημα στο Λουτράκι: «Ερωτικό» τρίγωνο βλέπουν οι αρχές -Το χρονικό της διπλής δολοφονίας

Έγκλημα στο Λουτράκι: «Ερωτικό» τρίγωνο βλέπουν οι αρχές -Το χρονικό της διπλής δολοφονίας

Αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έγκλημα πάθους φαίνεται να βλέπουν οι αστυνομικές αρχές πίσω από την άγρια δολοφονία μιας 45χρονης γυναίκας από την Ουκρανία και ενός φαρμακοποιού στο Λουτράκι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο κάδρο της ΕΛΑΣ ο πρώην σύντροφος της αλλοδαπής είναι ο νούμερο ένα ύποπτος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια εργαζόταν περιστασιακά στη Μύκονο. Σύμφωνα μάλιστα με όσα μεταδίδουν τοπικά Μέσα Ενημέρωσης ο άνδρας της 45χρονης είναι ιδιοκτήτης ενοικιαζόμενων δωματίων και ενός καταστήματος, ενώ η 20χρονη κόρη τους σπουδάζει στην Αθήνα.

Την ίδια ώρα, τα έμπειρα στελέχη της ΕΛΑΣ που ασχολούνται με την υπόθεση προσπαθούν να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ προκειμένου να ρίξουν φως στο διπλό φονικό που έχει συνταράξει από χθες την τοπική κοινωνία. Σήμερα το πρωί αναμένεται να γίνει νεκροτομή στους δύο σορούς προκειμένου οι Αρχές να συγκεντρώσουν περισσότερες πληροφορίες για την δολοφονία της 45χρονης Ουκρανής που εργαζόταν ως μασέρ και του φαρμακοποιού συντρόφου της.

Το χρονικό της διπλής δολοφονίας στο Λουτράκι

Οι πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας loutraki365 αναφέρουν ότι το βράδυ του Σαββάτου βρέθηκε στην περιοχή Βηθλεέμ, λίγα χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της 45χρονης στο Φλάμπουρο, το όχημα της γυναίκας, το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες και κάηκε ολοσχερώς, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Αμεσα υπήρξε κινητοποίηση από άνδρες του ΑΤ Λουτρακίου και της Πυροσβεστικής, οι οποίοι βρέθηκαν στο σημείο, όπου αρχικά κατέσβησαν τη φωτιά, προτού αυτή επεκταθεί.

Αμέσως μετά ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 45χρονης οδηγού, ωστόσο οι αστυνομικές Αρχές δεν μπορούσαν να μπουν στο εξοχικό της στον Φλάμπουρο δίχως εισαγγελική παρέμβαση. Ωστόσο χθες το πρωί γείτονας της 45χρονης είδε αίματα να τρέχουν από την εξώπορτα του σπιτιού της και ειδοποίησε τις Αρχές. Οι αστυνομικοί λίγο αργότερα έφτασαν στο σπίτι στον Φλάμπουρο, ωστόσο η πόρτα ήταν κλειδωμένη με αλυσίδα και λουκέτο.

Στις 16:15 χθες οι αστυνομικοί κατάφεραν να μπουν στο σπίτι και βρέθηκαν μπροστά στο μακάβριο θέαμα. Η άτυχη γυναίκα ήταν νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ δίπλα της νεκρός ήταν ένας άνδρας ο οποίος επιβεβαιώθηκε πως είναι γνωστός φαρμακοποιός με τον οποίο συζούσε τα τελευταία χρόνια.

Και οι δύο σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έφεραν πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι ή άλλο αμβλύ αντικείμενο σε όλο το σώμα, ενώ βρέθηκαν εντελώς γυμνοί.

Πηγή: iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση