HomeHL-GreeceΣταμάτα: Συνελήφθη 29χρονος -Κατηγορείται για βιασμό 26χρονης

Σταμάτα: Συνελήφθη 29χρονος -Κατηγορείται για βιασμό 26χρονης

Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού και βιασμού έπεσε μια 26χρονη κοπέλα από έναν 29χρονο χθες στη Σταμάτα Αττικής.

Συγκεκριμένα, μετά από σχετική καταγγελία του θύματος η ΕΛΑΣ έστησε ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να φτάσει στα ίχνη του 29χρονου. Οταν αυτός εντοπίστηκε από τις αστυνομικές αρχές τράπηκε σε φυγή με αποτέλεσμα να ακολουθήσει πεζή καταδίωξη και μετά από σθεναρή αντίσταση να συλληφθεί.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και η υπόθεση αναμένεται να πάρει το δρόμο για τη δικαιοσύνη. Στο συμβάν αναφέρθηκε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και ο συνδικαλιστής Χρήστος Μπαλάσκας ο οποίος υπηρετεί στην Άμεση Δράση.

Συγκεκριμένα έγραψε:

Έχω τονίσει κατ επανάληψη ότι το αντικείμενο της άμεσης δράσης είναι πολυποίκιλο. Ασχολείται από τα νερά που ρίχνει μιά νοικοκυρά στο μπαλκόνι μιάς άλλης, μέχρι τρομοκρατικές ενέργειες, ληστείες κ.λ.π. Σήμερα και ώρα 16:50, το Β 2-2 περιπολικό της άμεσης δράσης της Β αλλαγής έλαβε σήμα στην περιοχή της Σταμάτας για άνδρα ο οποίος τις πρωινές ώρες της σήμερον είχε βιάσει και κακοποιήσει σωματικά μιά εικοσιεξάχρονη Ελληνίδα. Αμέσως το περιπολικό έφτασε στο σημείο και κατόπιν περιγραφής εντόπισε τον δράστη του βιασμού. Στη θέα των συναδέλφων ο εν λόγω τράπηκε σε φυγή. Κατόπιν πεζής καταδίωξης οι συνάδελφοι ενημερώνοντας το κέντρο συνέλαβαν τον βιαστή ο οποίος προέβαλε σθεναρή αντίσταση. Όλοι μαζί πήγαν στο τοπικό Τ.Α. όπου διαπιστώθηκε ότι ο εικοσιεννιάχρονος ήταν Έλληνας και αναγνωρίστηκε. Μήπως πρέπει η πολιτεία να προσέξει περισσότερο τα περιπολικά της άμεσης δράσης; Η αποστολή τους είναι εξαιρετικά δύσκολη και οι απαιτήσεις τεράστιες. Συγχαρητήρια στο Β 2-2/Β αλλαγής. Απάλλαξε έστω και προσωρινά την κοινωνία από ένα τέτοιο άτομο. Εύγε.

Έχω τονίσει κατ επανάληψη ότι το αντικείμενο της άμεσης δράσης είναι πολυποίκιλο. Ασχολείται απο τα νερά που ρίχνει μιά…

Δημοσιεύτηκε από Χρήστος Μπαλάσκας στις Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2020

Πηγή: iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση