HomePost ItΑντιδράσεις για τα κυβερνητικά σχέδια διάσπασης της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας

Αντιδράσεις για τα κυβερνητικά σχέδια διάσπασης της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας

Στο αεροδρόμιο Ηρακλείου βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής 11/10 ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ν. Ηρακλείου και αν. τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χάρης Μαμουλάκης και ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ν. Ηρακλείου Σωκράτης Βαρδάκης, οι οποίοι συναντήθηκαν με εκπροσώπους του Παγκρήτιου Συλλόγου Εργαζομένων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας και του Συλλόγου Εργαζομένων Αεροναυτιλίας Αεροδρομίου Ηρακλείου.

Κατά τη συνάντηση έγινε αναλυτική ενημέρωση στους Βουλευτές από τα μέλη των Συλλόγων για όλα τα δεδομένα που φέρνει το νέο νομοσχέδιο της Κυβέρνησης στον τομέα της αεροναυτιλίας και τα οποία αφορούν τη σύσταση, τη λειτουργία και τις αρμοδιότητες της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας – ΑΠΑ σε σχέση με την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας – ΥΠΑ, το οποίο κατατίθεται στη Βουλή τις επόμενες ημέρες. Συζητήθηκαν επίσης όλα τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τους εργαζομένους και σχετίζονται με την επόμενη μέρα στον τομέα της αεροναυτιλίας. Οι Βουλευτές από την πλευρά τους, αφού άκουσαν προσεκτικά τα αιτήματα των Συλλόγων, δεσμεύτηκαν να τα μεταφέρουν μέσω των διαδικασιών Κοινοβουλευτικού Ελέγχου προς το αρμόδιο Υπουργείο, ζητώντας τις σχετικές διευκρινίσεις.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, από την πλευρά του Παγκρήτιου Συλλόγου Εργαζομένων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, ο Πρόεδρος Βαγγέλης Βιστάκης και ο Ταμίας Γιώργος Βαβουράκης και από τον Σύλλογο Εργαζομένων Αεροναυτιλίας Αεροδρομίου Ηρακλείου ο Πρόεδρος Νίκος Νταμπακάκης, ο Αντιπρόεδρος Μανώλης Μανωλάκης και ο Γραμματέας Βαγγέλης Σεγρεδάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση